spring til hovedindhold

GLIMT AF GRUNDTVIG: FÆLLESSANG I EN KRISETID

GLIMT AF GRUNDTVIG: FÆLLESSANG I EN KRISETID

Fra Gratis

Beskrivelse

Kom til det første GLIMT AF GRUNDTVIG foredrag, her skal vi lære om fællessangens rolle under corona-nedlukningen, digitale fællesskaber og måske en forklaring på hvorfor vi alle stod der og brøllede med, mens Philip Faber spillede op til sang!

Uddybning:

For første gang i sin 126-årige historie er Højskolesangbogen på boghandlernes bestseller-lister. Sjovt hvordan der ikke skulle andet til end en pandemi... samt en stor satsning fra DR.

Noget tyder på, at fællessangen lever i bedste virtuelle velgående - men hvordan forholder den danske befolkning sig egentlig til at synge sammen hver for sig? Og kan digitale fællesskaber virkelig modvirke negative konsekvenser af social isolation?

Første foredrag i ’Glimt af Grundtvig’ er med Katrine Frøkjær Baunvig, lektor i Religionsvidenskab og leder af Center for Grundtvigforskning ved Aarhus Universitet. Hun forsker i forskellige former for social sammenhængskraft og har skrevet bøgerne Forsamling først (2013), Romantik (2014) og Den eneste ene (2018) samt en lang række artikler om religiøsitet, ritualer og fællessang.

Aftenens Program:

19.00 velkomst og fællessang (selvfølgelig)

19.15 foredrag med Katrine Frøkjær Bauning

19.45 - pause -

20.00 afrunding og samtale

20.45 På gensyn!

Vi glæder os helt ustyrligt til dette første arrangement, som er lavet i samarbejde med de dygtige folk fra Grundtvig Akademiet.

Vi ses !!!

Lokation

Frontløberne Frontløberne, Jægergårdsgade 154, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på