Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Glimtvis - americana, pop, country

Afholdt event

Glimtvis - americana, pop, country

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

22 maj 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

GLIMTVIS er en nyt band i det danske musiklandskab. To erfarne mennesker som burde være landet på rette hylde i voksenlivet, men som har svært ved det der voksenliv, og alt det man burde have styr på. Det bliver til personlige og vedkommende sange, som de gerne vil dele med andre, som kunne have svært ved ”burde”…

Dette forår tager de på tour med et fantastisk band i ryggen i forbindelse med udgivelse af EP.

GLIMTVIS skriver sange, som bevæger sig i det skizofrene grænseland mellem den skamløse pop, den hudløst ærlige country og med noter af rockens upolerede stemme og som fortæller sårbare historier om livet og kærligheden, når man snublende forsøger at gebærde sig i voksenlivet.

GLIMTVIS
”Vi prøver med vores sange at sætte ord og melodi på de dele af voksenlivet, som vi typisk ikke deler på Facebook og Instagram. Den del af skilsmissen, der bare gør ondt. Usikkerheden ved at prøve at finde en ny eneste ene. At være den sidste tilbage på baren og gå alene hjem – også selvom man stod der i spotlightet. At slutte fred med sig selv. Ikke at bruge så megen energi på at hade sin ex. At forelske sig – eller måske ikke at gøre det. At føle sig malplaceret i det, der skal være det der voksne liv.”

Andre om Glimtvis

The song sounds soothing, melodious with poetic lyrics. Your performance is great, and clear.

-U N indie Folk Music

Glimtvis skabte en intens, rørende og nærværende stemning på AlbumBar med deres iørefaldende musikmog personlige tekster. Melodier og harmonier sidder lige i skabet…

-Kasper Beck Steensen, ejer AlbumBar

…Keep your eyes and ears peeled from more from them in the future…

-York Calling

…denne interessante duo , der holder lytteren ikke bare glimtvis , men konstant fastholdt i den enkle og stærke lydkollage og smukke kontrastfyldte vokale symbiose…

-Teddy Bjørklund , Musicandconcertsxp

… Replete with Americana themes it might be something Dolly Parton had cobbled together

David Bentley, Nordic Music Central

….GLIMTVIS is a band that deserves recognition for their captivating melodies, vocal harmonies, evocative lyrics, and the emotional depth they bring to their music. Their ability to create an intimate atmosphere and evoke a range of emotions is truly commendable. Keep an eye on @glimtvis.music , as they are undoubtedly poised for even greater heights in the music industry.

-Artist in the spotlight

Glimtvis Live:

Vi har spillet mange med duo set up og er blevet taget fantastisk i mod af publikum. 35 koncerter blev det til i blot i 2022 og lige så mange i 2023

Bl.a på Tobakken i Esbjerg, Generator i Ringkøbing, Fairbar i Aarhus , Dexter i Odense og DROPINN i Kbh for at nævne et par steder. Vi spillede i 2022 support for Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio på bl.a Horsens Ny Teater og Svendborg Teater, har haft fuld sommertour 2022 med bl.a jobs på Tønder Festival og Nashville International Songwriters Festival i Odense.

Denne sommer spillede vi også på Midtfyns Festival, Tønder Festival , Hotel Udsigten på Ærø og et gig på færgen til Fanø Vesterland…

Derudover egen koncert på Nashville Nights Songwriters Festival i Odense i september, og til februar spiller vi support for BAAL samt tager en tur til Nashville og skriver sange med en håndfuld anerkendte amerikanske sangskriver, som Blue Foley, Dan Smalley og D. Vincent Williams.

På forårstouren i forbindelse med udgivelse af EP medbringer Glimtvis et forrygende hold af dygtige musikere.

Sten ”Larm” Rasmussen på trommer

Christian Horty Stenrøjl på bas

Lucas Illanes på guitar.

Glimtvis:

Rikke Ravn: Vokal

Rasmus Pedersen: Vokal, guitar & flygel.

  Arrangør

  Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

  Lokation

  Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .