Global Dignity Boys 2019

06 nov 2019 kl. 11:00 - 13:15

Gammel Hellerup Gymnasium, Svanemøllevej 87, 2900 Hellerup

Vær dig selv, følg din drøm!

Teenageårene er en sårbar og turbulent tid, hvor det kan være svært at finde modet til at følge sine egne drømme og svært at skille sig ud fra mængden. Global Dignity Boys er et årligt, gratis event for teenagedrenge, der handler om at skabe mod, selvtillid og give et skud håb. Teenagedrenge kan nemlig blive voldsomt påvirket af omverdenens - og ikke mindst deres egne - store krav til præstationer, mål, udseende og succes. Derfor har organisationen Global Dignity Danmark bedt en række af Danmarks mest markante og inspirerende mennesker om at gå på scenen til Global Dignity Boys 2018.

Global Dignity Boys afholdes onsdag den 6.november 2019 fra kl.11-13.15 på Gammel Hellerup Gymnasium, som igen har været så gavmilde at stille deres Miljøhal til rådighed.

Det endelig program for arrangement er endnu ikke på plads, men vi garanterer for, at det igen i år bliver lige så fedt, som de andre år. Tidligere har vi nemlig haft fantastiske talere som Morten Ankerdal, Abdel Aziz Mahmoud, Kasper Fresco, Julius Mygind, Martin Thorborg, Jesper Sehested Jensen, Nicolai Bille Krogh og Jacob Søndergaard

Så går du i 7.- 9. klasse, så tag drengene med fra din klasse, din bror, din ven – you name it – med under armen og kom med til et brag af et event, hvor I på to fantastiske timer forhåbentlig bliver motiveret og får modet til at følge jeres drømme – Kom med til Global Dignity Boys 2019!

Billet UDSOLGT