Global Dignity Girls 2019

13 sep 2019 kl. 11:00 - 14:15

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

Vær dig selv, følg din drøm!

Teenageårene er en sårbar og turbulent tid, hvor det kan være svært at finde modet til at følge sine egne drømme og svært at skille sig ud fra mængden. Global Dignity Girls er et årligt, gratis event for teenagepiger, der handler om at skabe mod, selvtillid og give et skud håb.
Teenagepiger kan nemlig blive voldsomt påvirket af omverdenens - og ikke mindst deres egne - store krav til præstationer, mål, udseende og succes. Derfor har organisationen Global Dignity Danmark bedt en række af Danmarks mest markante og inspirerende kvinder om at gå på scenen til Global Dignity Girls 2019.

Global Dignity Girls afholdes fredag d. 13. september 2019 fra kl.11-14.15 på Bremen Teater København.

Det endelig program for arrangement er endnu ikke på plads, men vi garanterer for, at det igen i år bliver lige så fedt, som de andre år. Du vil blive motiveret og inspireret af nogle af Danmarks største kvindelige stjerner. Kvinder som har værdighed med i deres historie og i deres vej til den position de besidder i dag.

Så går du i 7.- 9. klasse, så tag pigerne med fra din klasse, din søster, din veninde – you name it – og kom med til et brag af et event, hvor I på tre fantastiske timer forhåbentlig bliver motiveret og får modet til at følge jeres drømme – kort sagt: Kom med til Global Dignity Girls 2019!

Billet UDSOLGT