Global Dignity Girls

09 okt 2018 kl. 11:00 - 13:30

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København


Respekter dig selv - Global Dignity Girls 2018

Teeneageårene er en sårbar og turbulent tid, hvor det kan være svært at være tro mod sig selv og respektere egne grænser. Global Dignity Girls er et årligt, gratis event for teenagepiger, der handler om at skabe mod, selvtillid og give et skud håb. Teenagepiger kan nemlig blive voldsomt påvirket af omverdenens - og ikke mindst deres egne - store krav til præstationer, mål, udseende og succes. Derfor har organisationen Global Dignity Danmark bedt en række af Danmarks mest markante og inspirerende mennesker om at gå på scenen til Global Dignity Girls 2018.

Global Dignity Girls afholdes tirsdag den 9. oktober 2018 fra kl.11-13.30 på Bremen teater, som igen har været så gavmilde at stille deres sal til rådighed.

Det endelig program for arrangement er endnu ikke på plads, men vi garanterer for, at det igen i år bliver lige så fedt, som de andre år. Tidligere har vi nemlig haft fantastiske talere som Anna Bjerre, Reham Breko, Lisbeth Zorning, Khaterah Parwani, Sofie Lind og mange flere.

Så går du i 7.- 9. klasse, så tag pigerne med fra din klasse, din bror, din ven – you name it – med under armen og kom med til et brag af et event, hvor I på to fantastiske timer forhåbentlig bliver motiveret og får modet til at være tro mod jer selv – Kom med til Global Dignity Girls 2018!

Global Dignity Girls 2018

Salg lukket