Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Glød og Flamme-dag i DGI-byen

Få billetter tilbage
Afholdt event

Glød og Flamme-dag i DGI-byen

Fra Gratis

Sted

Dato

14 jun 2023 kl. 10:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Lær om førstehjælp og brandsikkerhed for børnehaver og 0 -1. klasser

Hvad skal du gøre hvis det brænder? Hvad er førstehjælp? Og hvornår skal du ringe 1-1-2?

Mød os til en sjov dag, hvor vi skal lege og lære en masse om brandsikkerhed og førstehjælp. I skal lære om, hvordan man undgår brand, slukker en brand og slipper sikkert ud fra en brand. I skal øve at lægge hinanden i stabilt sideleje, lære hvordan man ringer 1-1-2, og hvad der er vigtigt at sige til Alarmcentralen. Der vil også være brandbiler og ambulancer, og I kan prøve at sprøjte med en brandslange, møde vores populære maskot Ildefanten og meget mere.

”Glød og flamme” er en kampagne om brandsikkerhed til skoler og daginstitutioner, som Hovedstadens Beredskab har udviklet sammen med Børneulykkesfonden. På dagen vil I blive introduceret til konkrete lege og I får viden i børnehøjde fra materialet i ”Glød og flamme”, så I forhåbentligt bliver inspireret til at fortsætte legene hjemme i skolen og institutionen.


GRATIS TILMELDING

Arrangementet henvender sig særligt til børn i alderen 5-8 år. Gratis tilmelding for alle børnehaver og klasser i indskolingen via Billetto. HUSK at framelde jer, hvis I ikke kan komme alligevel. Så pladserne kan komme andre institutioner og børn til gavn.
I må gerne blive og spise jeres frokost.

Vi glæder os til at se jer!


Følg os og læs mere om Glød og Flamme

Kampagne-siden for Glød og Flamme

www.hbr.dk

www.børneulykkesfonden.dk

Lokation

DGI-byen DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .