Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Glostrup-Trioen i Borup på Midtsjælland

Afholdt event

Glostrup-Trioen i Borup på Midtsjælland

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 nov 2023 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

60-års jubilæumskoncert.  

I ord og toner fortæller Glostrup-Trioen deres historie om dansk jazz og en fantastisk rejse i musik igennem mere end 60 år.

Glostrup-Trioen spiller med den intuition og indlevelse, et liv med jazzmusikken og 60 år som trio har givet dem. Trioen fortolker den enkelte sang med indføling og en underfundighed, som gør musikken til andet og mere end sædvanlig jazz.

Man kan se frem til en eftermiddag med lækker jazzmusik. Et repertoire af jazzstandards, nordiske folkesange og kompositioner af blandt andre Kurt Weill, Jacques Brel og Torben Kjær. Rigtig live-jazz fremført a la Duke Ellingtons 'American Music'.

Historien om Glostrup-Trioen startede med tre drenge fra Glostrup, der i 12-års alderen begyndte at spille musik sammen. De var sønner af bogbinderen, værktøjsmageren og bankbestyreren i Glostrup. De mødtes i skolen og havde en fælles interesse for moderne jazz, som blev grundlaget for deres samspil.

Trioen vakte fra starten opmærksomhed i jazzkredse og de unge musikere fik tidligt mulighed for at akkompagnere en række kendte udenlandske og hjemlige solister, fx Lasse Gullin, Palle Mikkelborg, Bent Jædig og Per Carsten, - og senere også Ben Webster, Dexter Gordon, Johnny Griffin, NHØP samt flere.

I dag, mere end 60 år efter de tre drenge mødtes, spiller de stadig jazz sammen. Torben Kjær på piano, Henrik Dhyrbye på bas og Ole Streenberg på trommer. De vil ikke overbevise nogen. Man kan mærke, de spiller, fordi de har lyst. Det er hyggeligt, afslappende og veludført.

Trioen er i dag mere levende end nogensinde. På trods af vidt forskellige musikalske karrierer kan det høres, at de til stadighed lader sig inspirere. De fremfører deres jazznumre med indføling, som et langt liv med musikken har muliggjort.

Torben Kjær er komponist og pianist, og har spillet med et stort udvalg af danske og internationale kunstnere. Er uddannet filmkomponist og har skrevet operamusik.

Ole Streenberg, trommeslager, er blandt andet kendt som de store jazzmusikeres foretrukne slagtøjsspiller.

Henrik Dhyrbye, bassist med et uovertruffent fedt drive. Henrik er også aktiv i Dansk Jazzmusiker Forening.

Glostrup-Trioen har fået et tæt samarbejde med den danske sangerinde Alice Carreri og den svenske tenorsaxofonist Tomas Franck. Glostrup-Trioen udgav således i 2015 dets andet album “SPIRIT” sammen med de to solister. Udgivelsen fik rosende anmeldelser i bl.a. det svenske jazz-tidsskrift Orkesterjournalen.

Alice Carreri placerer sig genremæssigt i generationen efter Cæcilie Norby og Sinne Eeg. Men Alice Carreri er helt sin egen og en af landets mest lovende unge sangerinder. Sammen med de tre i Glostrup-Trioen og Tomas Franck synger hun et varieret og medrivende repertoire, der både taler til hjertet og hjernen. På engelsk, fransk, italiensk og dansk.

Tomas Franck er en af Europas førende tenorsaxofonister. Med sin aldrig svigtende stilsans og musikalske autoritet er han den fødte solist og akkompagnatør i denne musikalsk vidtfavnende konstellation.

Koncerten med Glostrup-Trioen i Borup Kulturhus den 12. november kl. 16 er arrangeret af Kulturforeningen i Skovbo - KIS med støtte fra Køge Kommunes Kulturpulje.

Før koncerten og i pausen er der mulighed for at opleve Skovbo Kunstforenings spændende udstilling i salen med syv færøske kunstneres fortællinger.

Lokation

Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .