spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

GO EXTREME MEDITATIONSWORKSHOP

Afholdt event

GO EXTREME MEDITATIONSWORKSHOP

Fra DKK 150,00

Beskrivelse

GO EXTREME inviterer til meditationsworkshop sammen med Esben Seir, uddannet breathcoach, lifecoach og yogainstruktør.

Meditation er mere end blot en afslapningsteknik. Det er en vej til øget selvforståelse og til større dybde, kvalitet og perspektiv i tilværelsen. Det er en metode til at udvide din bevidsthed og se dit potentiale som menneske.

På denne meditationsworkshop med Esben Seir vil du helt simpelt prøve nogle forskellige meditationsteknikker, som du med det samme kan tage med dig hjem og begynde at bruge.

Vi vil også tale om de forskellige meditationer med mulighed spørge om, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Sidst, men ikke mindst, er det en skøn oplevelse at meditere med andre.

Selv siger Esben Seir om workshoppen:

Det er en jungle af information derude - og det vil jeg prøve at skære igennem og simplificere. Jeg tager mit udgangspunkt i vores tendens til at tro at lykken findes ude i verden, i materialismen, at videnskaben har alle svarene.
Men det hele findes, helt simpelt, inde i dig!
Det er dig der er problemet og derfor er det dig der kan løse det!

Husk: Underlag til at ligge på/yoga måtte, meditations-/kraftig pude til støtte, et tæppe, drikkedunk med vand og en logbog til noter.
Det er en god ide at komme i god tid, da vi starter til tiden. Det er også en god idé at være iført tøj, der giver frihed til bevægelse.

OM ESBEN SEIR
Esben Seir er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. Han er co-founder af MoveToGrow.dk og founder af NOGRAVITY.dk.
Han bærer titel af Breathcoach, Lifecoach og yogainstruktør.
Han har været landstræner for klatrelandsholdet.
Han har bl.a. arbejdet med med Det Danske Frømandskorps, Politiet, Greenpeace, Adidas og mange andre store og små virksomheder.

Arrangør

Kunsthal Aarhus er et af de ældste, mest anerkendte offentlige kunstinstitutioner i Danmark med fokus på samtidskunst.

Kunsthal Aarhus tilbyder en forskningsbaseret, deltagende, samarbejdende og tværfaglig platform for kunstneriske eksperimenter og kritisk engagement. Vi stræber efter at være en inkluderende, transparent, dynamisk og fleksibel institution, som støtter kulturdyrkelsen og værdsætter en mangeartet tilgang til kunst.

Åbningstider: 
Mandag: lukket

Tirsdag: 12–18

Onsdag: 12–18

Torsdag: 12–20

Fredag: 12–18

Lørdag: 11–17

Søndag: 11–17



Kunsthal Aarhus is one of the eldest and most recognized public art institutions in Denmark dedicated to contemporary art and visual culture.

It provides a research based participatory, collaborative and transdisciplinary platform for artistic experimentation and critical engagement. Kunsthal Aarhus strives to be an inclusive, transparent, dynamic and flexible institution that fosters the culture of appreciation and values diversity of contributions.

Opening hours:

Monday: closed

Tuesday: 12–18

Wednesday: 12–18

Thursday: 12–20

Friday: 12–18

Saturday: 11–17

Sunday: 11–17



      Lokation

      Kunsthal Aarhus Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

      FAQ

      • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

        Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

      • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

        De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

      • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

        Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

      • Hvor finder jeg linket til et online event?

        På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

      • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

        Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .