spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

GO EXTREME-performance: The Meatlump

Afholdt event

GO EXTREME-performance: The Meatlump

Fra Gratis

Beskrivelse

Vær med når en uges forberedelse kulminerer og performancegruppen The Meatlump fremfører en danseperformance, der er særligt tilpasset GO EXTREMEs egen kampsportsarena.

The Meatlump er et forestillingskoncept af koreograf og danserne Julie Rasmussen, Maren Fidje Bjørneseth og Rickard Fredborg. The Meatlump er en grotesk, rå og sårbar sammensmeltning af tre kroppe, der udforsker vores primære nødvendighed for berøring og en fysisk artikulation af de ømme, nogen gange voldsomme, behov vi har som mennesker. Nogle gange kæmper vi om plads, og andre gange er vi dybt afhængig af hinanden for overlevelse.

The Meatlump udspringer fra forestillingen “UMWELT” af Julie Rasmussen, der bla. blev præsenteret på K:Selekt på Det Kongelige Teater i København 2020. Det er en lille del af forestillingen, de nu vil videreudvikle til en helaftensforestilling, og dette er deres første research frem mod forestillingen, som vil have premiere forår 2022. Gennem opførelsen af forestillingen blev det tydeligt, at denne sektion havde affødt et fysisk sprog, de blev interesseret i at videreudvikle. De fik tilbagemeldinger fra publikum om, at The Meatlump-sektionen talte til noget dybere. En længsel efter noget, som før Covid-19 var givet - og nu stiller spørgsmålstegn ved, om det nogensinde bliver det samme igen.

Åbent rum: hver dag i uge 47 mellem 13-17 åbner vi op for at publikum kan kikke forbi og se The Meatlump i proces.

THE MEATLUMP IFØLGE THE MEATLUMP

The meatlump is an organism, a creature, an unidentifiable
blob of flesh.

The meatlump is a state of mind, a character, a
way of life.

The meatlump is an intention, a feeling, a universe
within itself.

There is a little meatlump in all of us.

Arrangør

Kunsthal Aarhus er et af de ældste, mest anerkendte offentlige kunstinstitutioner i Danmark med fokus på samtidskunst.

Kunsthal Aarhus tilbyder en forskningsbaseret, deltagende, samarbejdende og tværfaglig platform for kunstneriske eksperimenter og kritisk engagement. Vi stræber efter at være en inkluderende, transparent, dynamisk og fleksibel institution, som støtter kulturdyrkelsen og værdsætter en mangeartet tilgang til kunst.

Åbningstider: 
Mandag: lukket

Tirsdag: 12–18

Onsdag: 12–18

Torsdag: 12–20

Fredag: 12–18

Lørdag: 11–17

Søndag: 11–17Kunsthal Aarhus is one of the eldest and most recognized public art institutions in Denmark dedicated to contemporary art and visual culture.

It provides a research based participatory, collaborative and transdisciplinary platform for artistic experimentation and critical engagement. Kunsthal Aarhus strives to be an inclusive, transparent, dynamic and flexible institution that fosters the culture of appreciation and values diversity of contributions.

Opening hours:

Monday: closed

Tuesday: 12–18

Wednesday: 12–18

Thursday: 12–20

Friday: 12–18

Saturday: 11–17

Sunday: 11–17   Lokation

   Kunsthal Aarhus Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .