spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Go Zebra Iværksætter Sommercamp for Børn - Aarhus

Afholdt event

Go Zebra Iværksætter Sommercamp for Børn - Aarhus

Fra Gratis

Sted

Dato

28 jun 2021 kl. 09:00 - 29 jun 2021 kl. 15:00

Beskrivelse

Er du nysgerrig, kreativ og en rigtig idémager? Og kan du lide at bygge og skabe nye ting?

Så kom og vær med på sommerens sejeste iværksættercamp for børn!

Det sker i første uge af skolernes sommerferie:

Mandag den 28. & tirsdag den 29. juni 2021 kl. 9-15

På campen lærer du at tænke og handle som en ægte iværksætter. Du lærer at få idéer og finde på løsninger til virkelige problemer, designe prototyper, teste dem og præsentere dem for andre. Og så vil du også møde en ægte iværksætter fra det virkelige liv! Alt sammen mens du har det sjovt, bevæger dig, møder nye venner samt bruger både dit hoved og dine hænder.

Lyder det som ren volapyk i dine ører?

Så læs mere på Go Zebras side lige her og bliv klogere på hvad iværksætteri er for en fisk (psst. og det er strengt forbudt for voksne!) 

Hvem kan deltage?
Alle børn mellem 10-13 år.

Sted
DOKK1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus.

Pris
Campen er gratis at deltage i, men hvis du udebliver uden afbud, opkræver vi 250 DKK.

Partnere
Campen er afholdes i samarbejde mellem DOKK1, Lego Ventures og Go Zebra


Hvad siger andre børn?
”Jeg har lært super meget om iværksætteri og sammenhold. Og så har jeg brugt mit hoved rigtig meget til at komme op med nye idéer. Jeg vil rigtig gerne prøve det igen –det var fedt at lære nogle nye mennesker at kende”
Andrea 10 år

”Jeg har fået nogle gode idéer, som jeg helt sikkert vil bygge videre på med al den viden jeg har fået med hjem her fra. Det er vildt at man kan være sin egen lille iværksætter. Det er en oplevelse man skal prøve – det er virkelig vildt”
Hugo 12 år

Om Go Zebra
Go Zebra er en non-profit forening bestående af ildsjæle med flere års iværksætter-, design- og undervisningserfaring. Vi træner børn i iværksætteri gennem vores akademier og camps og brænder for at skabe en bevægelse af børn, der er kreative, modige, handlekraftige og som har fremtidsoptimisme. Læs mere på www.gozebra.dk

Arrangør

Find billetter til Go Zebras arrangementer

Lokation

DOKK1 DOKK1, Hack Kampmanns Pl., 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .