GOAL SETTING

08 sep 2018 kl. 09:00 - 11:00

House of Visions, Høffdingsvej 34, 2500 Valby

GOAL 18 giver dig det bedst mulige kick off på 2018. Du vil få et program, som er bygget op med det ene formål at du kan gå hjem, med dine vigtigste mål defineret og en effektiv plan for hvordan du når dem. Og det med al den motivation og rygstød der skal til for, at realisere dine mål.

Du vil få ny indsigt i dig selv og i de lovmæssigheder, der hænger sammen med opnåelse af målsætninger med succes. For målsætning er meget mere, end blot, at ønske sig, at noget vil ske.Der skal handling bag og det er ikke ligegyldigt hvilken handling.

Du bliver ført gennem en process, der afdækker dit udgangspunkt og dine mål. Arbejder med dybere indsigt i hvorfor du har de mål du har og hvilke af dem, der har sand værdi og derfor er meningsfulde, at prioritere og følge.

Når grundlaget er afklaret får du naturligvis viden og målstyringsstrategier, der har styrken til, at forandre og ikke mindst fastholde motivationen på vej mod målet.

Blandt andet lærer du teknikker til, at aktivere din hjerne optimalt, skabe og bevare fokus, motivation og aktiv selvledelse

Lørdag d. 8. September vil du lære de strategier for målsætning, der skaber broen mellem drøm og virkelighed og gør dig i stand til, at nå dine mål mest effektivt.

Efter dette event vil du gå hjem med et nyt mindset og en konkret køreplan for hvordan du når dine mål i 2018 -og fremover.

Du får konkrete teknikker, metoder og øvelser til at:
  • Sige ordentligt farvel til det gamle år
  • Inspiration til at turde drømme igen
  • Nye indsigter i hvad der motiverer dig
  • Forståelse af dine egne overbevisninger
  • En vandtæt plan, der holder igennem hele 2018
  • Masser af underholdende øvelser
  • Dyb selvreflektion

Billet

Salg lukket

Early Bird - indtil den 1 Januar

Salg lukket

Early bird 2 billetter indtil den 1 januar

Salg lukket

2 Billetter for 1495,-

Salg lukket