spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

GOAL SETTING

Afholdt event

GOAL SETTING

Fra DKK 695,00

Sted

Dato

08 sep 2018 kl. 09:00 - 11:00

Beskrivelse

GOAL 18 giver dig det bedst mulige kick off på 2018. Du vil få et program, som er bygget op med det ene formål at du kan gå hjem, med dine vigtigste mål defineret og en effektiv plan for hvordan du når dem. Og det med al den motivation og rygstød der skal til for, at realisere dine mål.

Du vil få ny indsigt i dig selv og i de lovmæssigheder, der hænger sammen med opnåelse af målsætninger med succes. For målsætning er meget mere, end blot, at ønske sig, at noget vil ske.Der skal handling bag og det er ikke ligegyldigt hvilken handling.

Du bliver ført gennem en process, der afdækker dit udgangspunkt og dine mål. Arbejder med dybere indsigt i hvorfor du har de mål du har og hvilke af dem, der har sand værdi og derfor er meningsfulde, at prioritere og følge.

Når grundlaget er afklaret får du naturligvis viden og målstyringsstrategier, der har styrken til, at forandre og ikke mindst fastholde motivationen på vej mod målet.

Blandt andet lærer du teknikker til, at aktivere din hjerne optimalt, skabe og bevare fokus, motivation og aktiv selvledelse

Lørdag d. 8. September vil du lære de strategier for målsætning, der skaber broen mellem drøm og virkelighed og gør dig i stand til, at nå dine mål mest effektivt.

Efter dette event vil du gå hjem med et nyt mindset og en konkret køreplan for hvordan du når dine mål i 2018 -og fremover.

Du får konkrete teknikker, metoder og øvelser til at:
  • Sige ordentligt farvel til det gamle år
  • Inspiration til at turde drømme igen
  • Nye indsigter i hvad der motiverer dig
  • Forståelse af dine egne overbevisninger
  • En vandtæt plan, der holder igennem hele 2018
  • Masser af underholdende øvelser
  • Dyb selvreflektion

Arrangør

House of Visions beskræftigere sig med udvikling af mennesker og virksomheder, og markedsføre en del af deres arrangementer her på Billetto Du kan finde flere oplysninger om House of Visions på deres hjemmeside houseofvisoins.dk

Lokation

House of Visions House of Visions, Høffdingsvej 34, 2500 Valby

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .