God læsestart med Josefine Piihl

eventet sluttede

God læsestart med Josefine Piihl

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

17 aug 2019 kl. 11:00 - 12:00

Beskrivelse

Hvordan sørger du for, at dit barn får den bedste læsestart? Hvordan er det med de 20 minutters læsning om dagen? Skal man stoppe med at læse højt, når barnet selv kan?
Svaret på de spørgsmål - og flere - vil folkeskolelærer Josefine Piihl i samtale med børnebibliotekar Kathrine Bach Pachniuk forsøge at svare på. Har du selv spørgsmål vil der også være tid til at få svar på dem til sidst. Arrangementet er naturligvis gratis men har begrænsede pladser og kræver tilmelding
Du kan starte med at følge Josefine på Instagram og læse hendes blog hvor hun skriver om og anmelder bøger her: https://www.mitbogskab.dk/ / https://www.instagram.com/mitbogskab/

Lokation

Kulturstationen Vanløse Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .