GODDESSLIKE #1 // XURI & ÓRÓ

GODDESSLIKE #1 // XURI & ÓRÓ

Fra Gratis

Beskrivelse

GODDESSLIKE er en ny event række som præsenterer talentfulde kvindelige og non-binære musikere, med hver deres take på elektronisk musik.
GODDESSLIKE udspringer af den nuværende debat vedr. underrepræsentationen af kvinder og non-binære på scenen i Danmark. Vi føler et ansvar for at gøre vores del for en mere lige repræsentation på scenen og vi håber vi kan inspirere nye musikere til at komme igang.

GODDESSLIKE

En Audiovisuel symbiose under Roskilde Domkirkes mægtige gamle hvælvinger.
I spændingsfeltet mellem fordybelse og frigørelse skaber vi sammen en drømmesal, et sted der giver plads til at kunne forsvinde.
Bag kongeporten, iblandt de gamle gravmonumenter spirer nyt liv, ny musik, ny ro - en tilstand, som indgydes af musik og lysdesigns, håndplukket til én af Roskildes absolut mest imponerende omgivelser.

LINE-UP:

XURI
TBA

Vi følger Roskilde Domkirkes corona tiltag og de vil sørge for at alle føler sig trygge igennem aftenen.
Vi glæder os til at invitere jer indenfor i en af Danmarks mest imponerende venues.

Billetterne er gratis, og begrænset til 150 personer grundet Covid-19.
er vil være et No-show fee på 250kr - for at sørge for at alle de begrænsede pladser bliver brugt.

Arrangør

INSP! Sound er Danmarks eneste frivilligbaserede non-profit lyd og lys-virksomhed. Vi er frivillige som udfører lyd-, lys- og eventopgaver og geninvesterer overskuddet i almennyttige aktiviteter som gratis workshops, åbne studie-dage, koncerter, kurser m.v.

Lokation

Roskilde Domkirke Roskilde Domkirke, Domkirkepladsen 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere