Godspeed You! Black Emperor (filmvisning)

02 nov 2015 kl. 18:00 - 20:00

Byens Lys, Fabriksområdet, 1440 København

Mandag d. 2 november inviterer CPH:DOX til dokumentarfilm med den japanske sort/hvid kultfilm ’Godspeed You! Black Emperor’ fra 1976 i Christiania-biografen Byens Lys. Efter visningen er der koncert med post-rock bandet, der har taget deres navn fra filmen, i Den Grå Hal kl. 20. Køb billet til koncerten

Filmen fra 1976, der er instrueret af Mitsuo Yanagimachi, bliver introduceret af en af medlemmerne fra bandet med samme navn, Godspeed You! Black Emperor.

I filmen følger vi en ung japansk mand, der er medlem af motorcykelklubben ’Black Emperors’ og hans forhold til sine forældre der ændres radikalt, da han kommer i klammeri med politiet. Motorcykelklubben 'Black Emperors' er mest kendt for deres brug af nazi-symbolet swastika.

’Godspeed You! Black Emperor’ er en typisk low-budget film fra den japanske new-wave-bevægelse. Den er skudt i sort/hvid i cinéma-vérité, der er kendetegnet ved at benytte 16 mm-kameraer og lette båndoptagere.

Find eventet på Facebook her

Afhentning af særbilletter
Personer med Akkrediteringskort, Festivalpas, Rabatkort, Fribilletter og Studerende/Pensionister SKAL møde op fysisk på det pågældende venue og hente/købe billetter, da disse billettyper kun er til salg i døren. Der er mulighed for at hente og købe billetter i festivalperioden i Bremen Teater til dette event hver dag fra 12.00 - 21.00 (Undtagen den 17/11).

Billetter til dette arrangement købes via Billetto – reservation er ikke muligt.


Standard billet Salg lukket