Goecker Live - Mød Jan Grarup og Tom Tramborg

eventet sluttede

Goecker Live - Mød Jan Grarup og Tom Tramborg

Billetter fra DKK 995,00

Sted

Dato

30 sep 2020 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Hør historierne bag Jan's ikoniske billeder, Sony kameraerne og gamle objektiver, hvorfor Sony GM 24-70/2,8 er det eneste zoom objektiv som Jan anvender,  infrarød film, wetplates, samarbejdet, idéudvikling, bogudgivelser og hvorfor man bestiger Europas højste bjerg og kører en 2CV til Toscana. 

Køb billet og kom med i studiet til vores LIVE event

Prisen for at være med i studiet til dette LIVE event er kr. 995,- inkl. moms.

Med i prisen er ovenstående, signerede Grarup billede i A2 format (42,0 × 59,4cm) (normalprisen er kr. 2.000,- inkl. moms.).
Billedet er printet på Hahnemühle Glossy Fine Art papir.

Arrangør

Goecker er en professionel foto/videoforretning, med masser af høj faglig viden og mange års erfaring.
Stort udvalg indenfor både foto, video og tilbehør.

Lokation

Goecker Goecker, Hejrevej 37, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .