spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Golden Days - Berusende kærlighed i den Romantiske have

Afholdt event

Golden Days - Berusende kærlighed i den Romantiske have

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

09 sep 2020 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

Tag med på særrundvisning i Botanisk Have, hvor vi midt i blomsterfloret søger efter kærligheden og ungdommens stormende forelskelse.
Blandt de lokkende blomster og de sværmende bier dykker vi ned i blomsternes symbolsprog, dufter til kærlighedens eliksir og får et indblik i forførelsens kunst i planternes verden. Vi ser på blomsternes hemmelige – og ofte besværlige – kærlighedsliv og deres opfindsomme løsninger for at vinde deres udkårnes gunst; som i menneskets kærlighedsliv er det ikke altid rosenrødt. Haven gemmer også på ulykkelige skæbnefortællinger i kærlighedens navn.

Rundvisning 9. september

Rundvisning 15. september

Praktisk information
Rundvisningen henvender sig til voksne.
Varighed: 1½ time.
Antal: Der kan være op til 15 deltagere på en rundvisning.
Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have ved Nørreport Station på pladsen foran plantebutikken. Rundvisningen starter til tiden, så det er vigtigt at møde op i god tid. Billetten skal fremvises ved fremmøde.

Kørestolsbrugere kan godt være med på rundvisningerne i Botanisk Have. Men da ikke alle væksthuse i haven er egnede til kørestole, beder vi kørestolebrugere om at sende en mail til rundvisning@snm.ku.dk og oplyse om, hvilken dato man deltager, så vores rundvisere kan tage hensyn til det ved planlægning af ruten.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Botanisk Have Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .