spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

GOLDEN DAYS / EN JYDE SAGDE TIL EN KØBENHAVNER / OM LAND OG BY I DANSK HUMOR OG SATIRE

Få billetter tilbage
Afholdt event

GOLDEN DAYS / EN JYDE SAGDE TIL EN KØBENHAVNER / OM LAND OG BY I DANSK HUMOR OG SATIRE

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

06 sep 2023 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Hvordan kan man være sikker på at møde en jyde på Sjælland? Man skal bare køre så hurtigt, at man bliver stoppet af politiet”.

Kontraster og modsætninger er godt brændstof i humor og satire. Her er kontrasten mellem storbybeboerne og landbefolkning en klassiker. Fra Holbergs opblæste Rasmus Bjerg, der kom hjem til landsbyen som Erasmus Montanus, over Storm Ps “Jyden han æ stærk aa sej” til Ørkenens sønners forviklingshistorier på Gyllegården.

Dem møder I blandt andre, når Nikolaj Brandt og Rikke Rottensten fra STORM tager jer på humoristisk roadtrip fra København til Skagen. Tank op af selvironi først – uanset fødested!

På dagen kan der købes vin og vand i baren.

Arrangør

Grin og bliv klogere! Museet STORM giver dig et underholdende indblik i humorens og satirens store betydening - dengang og nu.

Lokation

STORM, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .