Golden Days i Kvarterhuset // Queens og baroque

eventet sluttede

Golden Days i Kvarterhuset // Queens og baroque

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

16 sep 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Velkommen til "QUEENS & BAROQUE" i Kvarterhuset! 


En helaften med glitrende barokmusik og vin som en del af festivalen Golden Days.

・✶・


PROGRAM


19.00 - Artist Talk, introduktion & vinbar
19.30 - Koncert
20.45 - Post Concert Lounge


Amager Klassisk og musikerkollektivet Damkapellet har hentet fabelagtig musik frem fra arkiverne - hør sprudlende instrumentalkoncerter, improviserede kadencer og knivskarp barok skrevet af barokkens hidtil ukendte kvinder. Musikken væves sammen af intermezzi skabt for anledningen og vores pop up bar en åben hele aftenen. Velkommen!


・✶・

MUSIK
Maddalena Laura Sirmen: Violinkoncert no. 1 i B-dur
Maddalena Laura Sirmen: Cembalokoncert i A-dur
Vittoria Aleotti: Madrigaler
Amager Klassisk x Damkapellet: Improvisationer


・✶・


MEDVIRKENDE:
Musikere fra Amager Klassisk og
Damkapellet
Ida Lorenzen & Clara Glasdam (barokviolin)
Tove Bagge (barokviolin & bratsch)
Ida Nørby (cello)
Yngvild Haaland Ruud (cembalo)


・✶・


Amager Klassisk
Amager Klassisk er en musikforening på Amager. Foreningen giver et nyt og friskt bud på den klassiske musik og skaber kunst- og lytteroplevelser for alle - uanset alder og baggrund. Amager Klassisk er startet af Yngvild Haaland Ruud som også er kunstnerisk leder.


Læs mere om Amager Klassisk her: https://www.amagerklassisk.com


Damkapellet er et musikalsk kollektiv, der fremhæver og fremfører musik af kunstnere, der definerer sig selv som kvinder, non-binære eller transpersoner.
Damkapellet blev grundlagt i 2016 af Mika Persdotter Svensson. Siden da har de blandt andet optrådt og holdt foredrag om kvindelige komponister og kønsstrukturer på festivaler som Talk Town (DK) og Kvindemusikfestival (DK).
Læs om Damkapellet her: https://www.damkapellet.com


Foto: Björn Ross


Golden Days i Kvarterhuset er støttet af Amager Øst Lokaludvalg.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .