Golden Days: Penge på hjernen

eventet sluttede

Golden Days: Penge på hjernen

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

06 sep 2018 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Money, money, money… Vi kan ikke leve uden, men de bringer også mange bekymringer. Forstår vi egentlig deres magt over os, og hvordan de ændrer vores tanker, følelser og opførsel? Bliv klogere på den psykologiske bagside ved penge, når forfatter og BBC journalist Clauda Hammond stiller spørgsmålet: hvordan påvirker penge vores dømmekræft?

Claudia Hammond er radiojournalist på BBC i England, har bl.a. lavet radio om menneskets psykologi og er forfatter til bogen Mind of Money. Hun tager i foredraget udgangspunkt i den nyeste forskning inden for psykologi, neurovidenskab og adfærdsøkonomi.

BEMÆRK: Foredraget er på engelsk.

Lokation

Medicinsk Museion Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .