Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Goldie - 25 years of Metalheadz (Goldie + Rizzle + Sabrina + Medic MC) + RDG

eventet sluttede

Goldie - 25 years of Metalheadz (Goldie + Rizzle + Sabrina + Medic MC) + RDG

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 feb 2022 kl. 22:00 - 19 feb 2022 kl. 03:00

Beskrivelse

En af jungle og Drum’n’Bass’ens helt centrale founding fathers – Goldie – vender tilbage til Pumpehuset den 18. februar 2022 med sit legendariske Metalheadz-Label, der i år fejrer sit 25-års jubilæum med en verdensomspændende tour.

Det er svært at overvurdere den indflydelse, Goldie og Metalheadz har haft på udbredelsen af jungle og Drum’n’bass i 90’erne. Fra et liv som undergrundsfænomen i britiske fabrikshaller bragte Goldie musikken ind på hitlisterne med udgivelsen af singlen Inner City Life i 1994 og efterfølgende albummet Timeless, hvor den ellers utilgængelige og instrumentale lyd fik introduceret en stærk vokalside fra nu afdøde Diane Charlemagne.

Nogenlunde samtidig startede Goldie og hans crew Metalheadz Sunday Sessions på Londons Blue Note natklub. Den ugentlige søndagsklub blev stamsted for alverdens kendisser. Heriblandt David Bowie, der forelskede sig i stedet og indledte et samarbejde med Goldie, der kan høres på albummet Saturn Returns fra 1998.

Goldies DJ-karriere har ikke aftaget i fart siden gennembruddet og senest udgav han albummet ”The Journey Man” via Metalheadz i 2017.

Denne aften åbnes af lokale RDG, inden scenen indtages af Goldie sammen med Rizzle, Sabrina med Medic på mikrofonen.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .