Golfcafeen Værløse´s Julefest 2018

01 dec 2018 kl. 12:00 - 17:00

Christianshøjvej, Værløse, Danmark, Christianshøjvej , Værløse

Kære ALLE 

Vi vil så gerne se JER til fest , og derfor er vi ved at arrangere en Julefest Lørdag d. 1 December 2018 fra 12.00 til 17.00.

Idet vi er igang med planlægningen kan vi ikke give Jer alle oplysninger her og nu, men vil løfte sløret for dem hen af vejen :-) 
Vi ved dog følgende :

Fra 13 00 til 14.00 er der underholdning i form af trylleri samt besøg af nisser og måske også af selveste Julemanden :-) 

Vi er så heldige at vi bla. får besøg af to fantastiske mennesker , som oprindeligt kommer fra Værløse og Farum.
De er et professionelt team der bare elsker magisk underholdning og julen. Det er første gang at de underholder i Deres hjemby i alle de år de har været på farten. André Nybo har underholdt med magi og juleri i over 20 år. Tanja som også kaldes Drys har været med hele vejen og er uddannet sanger og performer i USA. Sammen kommer de med Juledrys til os :-) 
https://youtu.be/ijUEdd-t7Ng

Fra køkkenet vil der brede sig en duft af hjemmelavet gløgg, varm kakao, æbleskiver og meget andet lækkert at forkæle sig med. 

Der vil også være en lille bod, med div. håndlavet Juleting, til fair priser .

Dette er som sagt kun et lille udpluk af hvad vi har i ærmet, så sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld Jer her eller via Info@canacatering.dk 

Prisen for at deltage i dette arrangement er :

Voksne 30 kr. + gebyr
Børn 50 kr. + gebyr ( børnene modtager en godte pose :-) ) 

Så børn, barnlige sjæle , Jer der tør og dem der ikke er på uartig listen, kom og vær med og lad os sammen sætte gang i julestemningen. 

Del gerne dette med Venner, familie, naboer og kollegaer så vi rigtig kan få en fest :-) 

Vi glæder os allerede :-) 

Med venlig Julestemning fra Golfcafeen Værløse

Voksne

Salg lukket

Børn

Salg lukket