Gone Fishin' - groovy jazz

09 sep 2018 kl. 15:00 - 17:00

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

 6-mandsbandet Gone Fishin' er tilbage på livescenen og spiller atter deres originale og groovy livemusik for fuld kraft i originalbesætning.

Gone Fishin' blev dannet i 1989 som et bud på ny funky instrumentalmusik med plads til improvisationer og bandet opnåede kultstatus på livescenen i 90'erne. Lyduniverset tager afsæt i 70'ernes nyskabende fusionsjazz, med påvirkninger fra bl.a. George Duke, Jan Hammer og Mahavishnu Orchestra og elementer fra prog-rock, funk, fusion, jazz & world music.

Bandet udsendte i 1994 det selvbetitlede album ”Gone Fishin” på pladeselskabet Sundance, men holdte efter nogle år med gang i butikken en længere pause med tid til andre musikalske projekter. Men nu er Gone Fishin’ tilbage. Det viste de med to succesfulde comeback-koncerter under Copenhagen Jazzfestival 2017. Her blev det blev tydeligt at kultbandet fra "dengang fusion ikke var et fy-ord" nu igen er klar til igen at levere den uforfalskede vare: Rå, energisk og tempofyldt fusionsmusik med et skævhed og uforudsigelig kant.

Billet Salg lukket