Gong Tomorrow: Aske Zidore + Ingri Høyland + Malte Tellerup

Gong Tomorrow: Aske Zidore + Ingri Høyland + Malte Tellerup

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

18 apr 2023 kl. 14:00 - 22:00

Beskrivelse

Døre 14 / Koncert 15
Bemærk: Koncerten foregår på Stairway i Vanløse.

Samtidsmusikfestivalen Gong Tomorrow fejrer vores forbundethed. Kom til søndagsmatiné på ALICE på Stairway og oplev tre nyskrevne værker, som giver mikrofonen til alt det, der er mere end menneskeligt. Fra lydlige udforskninger af mineralriget til violin-imitationer af lærkesang og besværgende svampefremkomster imod den menneskelige orden. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, Koda Kultur og Puls - Nordisk Kulturfond.

Ingri Høyland, Ida Urd, Lea Guldditte Hestelund og Sofie Birch: Ode to Stone
Ode To Stone er et værk dedikeret til stenen, lyng, sivet, klitterne, vesterhavet ved Husby Klitplantage. Et ambient og atmosfærisk lydværk, som forsøger at strække tiden og lydligt indtage mineralrigets kosmiske perspektiv. Til koncerten fremføres værket, der er er improviseret over feltoptagelser og sensationer ved Vesterhavet, hvor naturkræfterne overrumpler og formindsker det menneskelige perspektiv.

Projektet er initieret af komponist Ingri Høyland og lavet i samarbejde med Ida Urd, Lea Guldditte Hestelund og Sofie Birch. Projektet afsøger stenens tid, en urtid anden end vores samt naturens egen cyklusser og omsorgsfulde former for synergier og kollektive transformationer. Ode to Stone blev udtaget til Gong Tomorrows Open Call: Musik for nye nationalparker.

Aske Zidore: Lærkeanimationer
Det organiske og det systemiske støder sammen, når Aske Zidore indfanger sangfuglens stemme og bevægelsesmønstre i sine soniske verdener. Lærkeanimationer er et værk skrevet for violin, som er skabt ud fra minder om sanglærkens forårsbebudende tilstedeværelse i det åbne land. Værket opføres på Gong Tomorrow af violinisten Bettina Marie Ezaki.

Aske Zidore er komponist og arbejder i territoriet mellem lyd, ny mediekunst og billedkunst. Med Lærkeanimationer har han benyttet sig af både spilmekanik og sin egen poetiske indlevelse i fuglens karakteristiske svirrende sangflugt og sang.

Malte Tellerup, Mija Milovic og holger hartvig: Ske uhørte ting
Performancen Ske uhørte ting er en fremmaning af energier der taler, angriber og udfordrer den menneskelige orden. Her er forbandelser mod landbruget, humle der rejser sig mod lastbiler, renselse, landskaber af vandrende lyde, svampefremkomster og pludselige harmonier. Performancen er opladet energi der tager sit afsæt i forfatter og digter Malte Tellerups tekstunivers, En kniv i korset med ægget mod vinden.

Om Gong Tomorrow
Gong Tomorrow er en festival for mangeartet lytning. I form af koncerter fordelt ud over året på forskellige venues og lokationer præsenterer vi et vildtvoksende program af eksperimenterende musik, lydkunst og nyskrevne værker, som viser veje til at mærke forbundethed med andre arter. Programmet spænder fra det poetiske til det tranceskabende, fra det organiske til det syntetiske.

Festivalen skærper sanserne og stiller ørerne ind på sjældent hørte frekvenser. Hvis vi abstraherer fra larmen af menneskeskabte lyde, er den såkaldte natur overhovedet ikke stille og rolig. Det summer, det brummer, det suser, det knager, det bræger, det kribler og krabler. Gong Tomorrow udforsker musikkens potentialer til at åbne en mere mangesproget verden og fejre vores forbundethed. Festivalen er præsenteret i samarbejde med ALICE og er støttet af Statens Kunstfond, KODA og Puls.

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

  In English:

  About Gong Tomorrow

  Gong Tomorrow 2022 is a festival for multispecies listening. Giving the microphone to everything that is more than human, the festival presents a wild-growing programme of experimental music, sound art and new works, showing ways to feel the connection with other species. The festival is presented in collaboration with ALICE.

  ALICE at Stairway
  While the concert hall at Nørre Allé 7 is getting a new ventilation system, ALICE is moving into the music venue Stairway in Vanløse on January 1. 2023.

   Arrangør

   Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

   Lokation

   Stairway, Lindehøjen 12, 2720 København

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .