Good Vibes and Games: Soccer for Kolkata

eventet sluttede

Good Vibes and Games: Soccer for Kolkata

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

14 okt 2018 kl. 12:00 - 17:00

Beskrivelse

TAKEMYHAND OG STREETSOCIETY PRÆSENTERER:

☩ FODBOLDTURNERING – 5 MOD 5

☩ COPENHAGEN PANNAHOUSE

☩ LIVE OPTRÆDEN AF EEBZ OG BAR Z (indsæt tags)

☩ DJ

☩ FEDE PRÆMIER/KONKURRENCER

☩ BEAUTY-BODER OG FRISKE FADES

☩ LET MAD OG DESSERTER TIL DEN SØDE TAND

☩ TAKEMYHAND-TØJKOLLEKTION

______________________________________________________

I samarbejde med organisationen Street Society afholder TMH årets fodboldturnering, der bliver afholdt i Hafnia-hallen, blot 10 min. gang fra Ny Ellebjerg St.

Turneringsreglerne er simple: Det er 5 mod 5 med plads til 2 udskiftere. Turneringen bliver spillet i 2 aldersgrupper – 13-17 og 18+.

Hvis ikke man vil være med i turneringen, kan man også prøve sine teknikker af mod driblekongerne fra Copenhagen Pannahouse.

Der vil endvidere være en række hyggelige boder med alt fra udsmykning og friske klipninger fra én af de mest populære frisørsaloner i København til konkurrencer med store som mindre præmier. Eventet er derfor ikke kun til de, der brænder for at spille fodbold, men til alle, der har lyst til at hygge sig samtidig med at de spenderede penge går til nogle af verdens mest hjælpeløse.

Alt imens DJ'en spiller dine favorite tracks og Eebz og Bar Z bringer den energifyldte dancehall vibe til eventet.

Som altid vil vi sende alle de penge du bruger denne dag til et velgørende formål (undtagen enkelte udgifter til TMHs tøjkollektion). Pengene går til den danske organisation Gadens Børn, som støtte til en lille skole til gadebørn og mødre fra nærliggende slumkvarterer i Kolkata, som de driver.

Læs mere og hold dig opdateret på facebook: https://www.facebook.com/event...                                                                                                

Lokation

Hafnia-Hallen Hafnia-Hallen, Julius Andersens Vej 6, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .