spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Goodiepal & Bananskolen: Narc Beacon 20 års jubilæum // Gong Tomorrow 2021

Afholdt event

Goodiepal & Bananskolen: Narc Beacon 20 års jubilæum // Gong Tomorrow 2021

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

05 sep 2021 kl. 15:00 - 20:00

Beskrivelse

For 20 år siden udkom det nu legendariske album “Narc Beacon” af den danske computermusikpioner Goodiepal. Gong Tomorrow præsenterer den ultimativt uforudsigelige jubilæumsfortolkning af ”Narc Beacon”, når Goodiepal sammen med den selvorganiserede kunstskole Bananskolen og en række kulørte gæster viser et øjebliksbillede af et foranderligt fællesværk i stadig bevægelse.

Arrangementet er en del af Gong Tomorrow 2021 og finder sted i Valby Kulturhus.

Goodiepals “Narc Beacon” anses som en dybt original udgivelse på dansk grund. Pladen hyldes ofte som en af de vigtigste danske værker inden for eksperimenterende og elektronisk musik, med sin collageagtige blanding af reklamejingler, plingplong og brudstykker af spillemandsmusik. Dette på trods af at ophavsmanden selv har forsøgt at slå skår i albummets stråleglans gennem forskellige fiffige og forvirrende afledningsmanøvrer. 

Albummet udkom første gang i 2001 og kan således fejre 20 års jubilæum i år. Hen over sommeren har Goodiepal og Bananskolen været værter for tre særlige og højst uforudsigelige aftener præsenteret i samarbejde med pladeselskabet Ski-pp og ALICE. Hver aften har haft sin vinkel på det banebrydende værk.

Som kulmination på processen præsenterer Gong Tomorrow den fjerde og sidste fejring af ”Narc Beacon” i Valby Kulturhus. Goodiepal vil selv være vært for aftenen — eller ”pedel”, som han selv kalder det — som gennem røverhistorier, musikalsk research og en broget opbud af gæste-acts afdækker forskellige aspekter af et af de mest forunderlige værker i dansk musikhistorie. 

Det bliver en forpligtende liveoplevelse, hvor man som publikum ikke skal forvente at få lov til at læne sig mageligt tilbage i plyssædet. Og selv for en kernepublikummer, der har bevidnet de foregående Narc Beacon-fejringer hen over sommeren, vil denne eftermiddag og aften byde på overraskelsesmomenter. 

Selv karakteriserer Goodiepal jubilæumsfejringen som ’en proces’. Han efterlader det åbent for fortolkning og bearbejdning. Ingen version er rigtigere rigtigere eller mere autentisk end den anden.

Den åbne og selvorganiserede kunstskole Bananskolen bidrager med en uforudsigelig og ultra-kollektivistisk genfortolkning af det legendariske album i udflydende og langstrakt liveform, der bevæger sig på tværs af teater, musik, billedkunst, performance og aktivisme. 

Program:

 • Bananskolen under ledelse af Villads og Lasse opfører Icon Dub/Another Mountain
 • Carl Bergstrøm skal klippes af the Fade 
 • Fanny Sif underviser på danseskolens sublime parfumer
 • Platanskole aka Kresten Osgoods bigband opfører Hitachi, Summer of the Cat og Kræn Bysteds Mekanik (Og kommer Lars Lilholt?)
 • Birgitte Alsted og Bananskolen: I Kirbys Drømmeland
 • Teppop, Lisbent og Waldo: We call it Adventure Trance/B&O 
 • Whistlegraph: My Robotic Skills Have Failed 
 • Djs: DJ Quickstep, Martin Dejean, Mikkel Stensgaard 
 • Fayezeh Ghah Pour og de kurdiske og persiske dansetrin

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .