Gør din altan til en grøn oase

25 apr 2019 kl. 17:00 - 19:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Om sommeren får din altan nyt liv. Men hvordan forvandler du den til en grøn oase, du rent faktisk kan nyde - også når sommeren er slut? Kom til workshop i DAC og få ny inspiration. 

Kan man plante timian ved siden af mynte? Hvilke altankasser er bedst? Og hvordan får man planter, der overlever og blomstrer fra april til frosten sætter ind?

Uanset om du lige har fået altan eller har haft det længe og godt kunne bruge nogle nye tricks, så har du nu muligheden for at komme godt fra start! Bente Mortensen fortæller og viser planter, der egner sig til dyrkning på altaner og i krukker. Vi planter genbrugspotter med spiselige urter og blomster oppe på vores store tagterrasser, og du kan selvfølgelig tage resultatet med hjem!

Bente Mortensen er uddannet hortonom og har i mange år beskæftiget sig med natur i byen, blandt andet i Nordhavn. Bente brænder for at give sin viden og grønne fingre videre – og hun kan garanteret give både plantenørden og nybegynderen nye aha-oplevelser. 

Praktisk

  • Din billet inkluderer entre til vores udstillinger og til DAC Cafe 
  • Et glas vin og let forplejning er inkluderet i prisen
  • Du får din egen bæredygtige krukke med spiselige blomster med hjem
  • Du får en udgave af Magasinet Haven

Workshoppen er et samarbejde med Haveselskabet København-haveselskabet.dk/koebenhavn. Haveselskabet er en næsten 200 år gammel landsdækkende almennyttig forening for alle, der dyrker haveglæden. Københavns afdeling dækker det Storkøbenhavnske område fra Rudersdal kommune i nord til Ishøj i syd og har omkring 4.000 medlemmer.

Standard

DKK 200,00 + DKK 6,00 gebyr


DAC årskortholdere eller medlemmer af Haveselskabet

DKK 150,00 + DKK 6,00 gebyr