Gør drømme til virkelighed med VISIONBOARD

21 apr 2018 kl. 10:00 - 14:00

Strandvejen 1, Strandvejen 1, 8000 Aarhus


Når vi har drømme vi gerne vil have ført ud i livet, er det vigtigt at vi får lavet en slags plan. Vejen derhen er sjældent så vigtig, men et klart mål er rigtig vigtigt. De mest succesrige mennesker i verden har succes, fordi de ved fuldstændig hvor de gerne vil hen. Og jo mere klart dit mål og dine ønsker er, jo mere viser vejen derhen sig af sig selv.

Derfor er det rigtig godt at have så mange detaljer med selve målet på plads og har vi både styr på tanker, følelser, udseende, omgivelser etc omkring vores mål, jo lettere er det at finde derhen.

Når vi laver et visionboard har vi fat i hele spektret i vores mål. Jeg hjælper dig med at finde ud af indenfor hvilket livsområde du vil lave dit visionboard. Måske har du allerede nu et specifikt ønske og ved hvad dit visionboard skal handle om, men det behøver du ikke at have.

På workshoppen tager vi et hurtigt kig på de mest generelle livsområder og undersøger om du skal have fokus på en stor drøm du har eller om du har et livsområde, som er meget forsømt og måske derfor skal have din opmærksomhed.

Jeg guider dig, så du har en god fornemmelse af dit mål og hvad du får brug for på dit visionboard; hvilke statements og evt billeder du vil have på.

Workshoppen varer 4 timer.
Kaffe, te, småkager og alle materialer til visionboard er inkl i prisen. Der er sat en halv time af til frokost, så tag evt madpakke med.

Der er max plads til 8 på workshoppen, så meld dig til i dag, hvis du vil være sikker på en plads.

Jeg glæder mig til at se dig.

Henrik Faaborg

OM MIG:
Til dagligt er jeg Coach & Terapeut, Behandler, Iværksætter og ejer af 2 virksomheder. Den ene af virksomhederne er Soul Academy, hvor jeg har klienter i terapi og behandling, samt afholder forskellige workshops. Jeg har snart 2 Psykoterapeut-uddannelser bag mig og elsker at arbejde med udvikling af mennesker. Min tilgang til arbejdet er altid holistisk. Hvis du har lyst kan du læse mere om mig på soulacademy.dk

VISIONBOARD WORKSHOP

Salg lukket