spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gør drømme til virkelighed med VISIONBOARD

Afholdt event

Gør drømme til virkelighed med VISIONBOARD

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

21 apr 2018 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Når vi har drømme vi gerne vil have ført ud i livet, er det vigtigt at vi får lavet en slags plan. Vejen derhen er sjældent så vigtig, men et klart mål er rigtig vigtigt. De mest succesrige mennesker i verden har succes, fordi de ved fuldstændig hvor de gerne vil hen. Og jo mere klart dit mål og dine ønsker er, jo mere viser vejen derhen sig af sig selv.

Derfor er det rigtig godt at have så mange detaljer med selve målet på plads og har vi både styr på tanker, følelser, udseende, omgivelser etc omkring vores mål, jo lettere er det at finde derhen.

Når vi laver et visionboard har vi fat i hele spektret i vores mål. Jeg hjælper dig med at finde ud af indenfor hvilket livsområde du vil lave dit visionboard. Måske har du allerede nu et specifikt ønske og ved hvad dit visionboard skal handle om, men det behøver du ikke at have.

På workshoppen tager vi et hurtigt kig på de mest generelle livsområder og undersøger om du skal have fokus på en stor drøm du har eller om du har et livsområde, som er meget forsømt og måske derfor skal have din opmærksomhed.

Jeg guider dig, så du har en god fornemmelse af dit mål og hvad du får brug for på dit visionboard; hvilke statements og evt billeder du vil have på.

Workshoppen varer 4 timer.
Kaffe, te, småkager og alle materialer til visionboard er inkl i prisen. Der er sat en halv time af til frokost, så tag evt madpakke med.

Der er max plads til 8 på workshoppen, så meld dig til i dag, hvis du vil være sikker på en plads.

Jeg glæder mig til at se dig.

Henrik Faaborg

OM MIG:
Til dagligt er jeg Coach & Terapeut, Behandler, Iværksætter og ejer af 2 virksomheder. Den ene af virksomhederne er Soul Academy, hvor jeg har klienter i terapi og behandling, samt afholder forskellige workshops. Jeg har snart 2 Psykoterapeut-uddannelser bag mig og elsker at arbejde med udvikling af mennesker. Min tilgang til arbejdet er altid holistisk. Hvis du har lyst kan du læse mere om mig på soulacademy.dk

Arrangør

SOUL ACADEMY er hovedsageligt praksis med Terapi, Coaching og Access Bars Behandlinger med Healing. Ind imellem udbyder vi lækre workshops, når vi ikke kan lade være... =)

Lokation

Strandvejen 1 Strandvejen 1, Strandvejen 1, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .