Gospel Aid 2016 - dagsbillet

eventet sluttede

Gospel Aid 2016 - dagsbillet

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

05 maj 2016 kl. 20:15 - 22:15

Beskrivelse

Torsdag den 5. maj samles hundredevis af sangere til workshop og koncert i Skt. Andreas Kirke og til mindre pop-up koncerter på forskellige torve i det centrale København. Der vil denne dag være mulighed for at støtte ved at besøge GospelAid caféen eller GospelAid genbrugsbutik i både Skt. Andreas Kirke og i Danmissions telte på Nytorv. Overskuddet går ubeskåret til GospelAid.

Gospel Aid er et støtteevent, hvor danske gospelsangere fra hele landet mødes og synger til fordel for et humanitært formål!

The Gospel Fellowship ønsker med Gospel Aid at samle det danske gospelmiljø for at rejse støtte til at gøre en forskel i verden!

I år er det 4. gang der afholdes GospelAid. Denne gang til fordel for Danmissions dialog og syskole-projekt på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst, der skaber de nødvendige rammer for at give kristne og muslimske kvinder mulighed for at skabe sig en tryg fremtid.

Dagen ledes af bl.a Hans Christian Jochimsen, og han får god assistance af nogle af Danmarks bedste gospeldirigenter, solister og musikere; Lene Nørrelykke, Sara Broberg, Putri Dehn, Sofie Hermind & Laura Kjærgaard (Xfactor 2008)

Vi begynder kl. 10.00 og hele dagen går med gospel workshop. Om aftenen er der stor støttekoncert kl. 20.00.


GOSPEL AID FOR BØRN
Der vil også være Gospel Aid i børnehøjde - nærmere betegnet de 7 - 14 årige.
Deres workshop foregår også i Sct. Andreas Kirken med start kl. 10.00 hvor de vil lære en masse fede gospel sange af nogle dygtige undervisere.

Bl.a. Putri Dehn (Korleder for børne/ungdoms korene Gospel Generation Kids & Next) og Laura Kjærgaard (2.plads i Xfactor 2008) vil undervise børnene.

Derudover vil der være aktiviteter i løbet af dagen ledet af de voksne frivillige på workshoppen, der vil være frokost med deres medbragte madpakker, aftensmad med de frivillige, mini koncert på voksen workshoppen og så skal de selvfølgelig medvirke til aftenens store koncert kl. 20.00 i Sct. Andreas Kirken med nogle af de sange de har lært.

Alt i alt en fed dag for børnene med gospel glæde og energi :-)

Lokation

Skt. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .