Gospel for MØDESTEDET

eventet sluttede

Gospel for MØDESTEDET

Billetter fra DKK 100,00

Dato

14 jan 2017 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Lørdag d. 14. Januar 2017 kan DU være med til at støtte en god sag.

Laura Kjærgaard og hendes 3 gospelkor; Copenhagen Gospel Singers, Glostrup Gospel og New Season slår dørene op for et brag af en gospelkoncert. Koncerten afholdes til fordel for Danmissions MØDESTEDET på Vesterbro, som hjælper flygtninge og indvandrere til bedre at kunne integrere sig i det danske samfund.

Mødestedet blev grundlagt i 1984 og fungerer som en dagligstue – en slags social skadestue for flygtninge og indvandrere, hvor der bl.a. tilbydes rådgivning, lektiehjælp, udflugter, foredrag, fællesspisning og højskoleaftener. Mødestedet har årligt ca. 7500 besøgende med mere end 60 forskellige nationaliteter. Langt de fleste er kvinder, har muslimsk baggrund og kommer fra Tyrkiet, Pakistan, Marokko, Iran, Irak eller Afghanistan.

Din billet til koncerten støtter derfor MØDESTEDETS visioner om:

 • At skabe dialog, fællesskab og samvær mellem mennesker med forskellig kulturel, religiøs og etnisk baggrund
 • At højne livskvalitet og trivsel blandt socialt udsatte med anden etnisk baggrund og støtter den enkelte til at gøre brug af egne ressourcer
  - Medvirke til en gensidig og positiv integrationsproces i det danske samfund

MØDESTEDET er drevet af frivillige der alle brænder for at møde de mennesker der måtte have brug for deres hjælp; Menneske til menneske.

INFO
Sted: Gospelkirken, Filippavej 3, Frederiksberg
Tid: kl. 16.00 - 17.30
Dørene Åbnes: kl. 15.30
Pris: 100 kr pr person
OBS! Der findes 4 billettyper; 1 type til hver af korene (for korets medlemmer) og en der hedder PUBLIKUM som er for dem der ikke synger med i de deltagende kor.
FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .