Event aflyst

Gospel Unlimited Julekoncert 2021- Lørdag

DKK 70,00 - DKK 120,00

Sted

Dato

11 dec 2021 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

Køb billet til en af julens bedste koncerter

Gospel Unlimited giver to identiske julekoncerter d. 9 december kl 20 og d. 11 december kl 15.30. 

I år har vi første koncert med vores nye korleder Claus Christensen der har et helt igennem julet repetoire på programmet. 

Så tag dine elskede i hånden og kom hen og få en kærlig reminder om julens budskab, meningen med livet og alt, hvad den ellers kan trække af fest, farver og blæret korsang. Alt er ❤️. Og vi glæder os til at se dig.

Julekoncerten den 9. december i Brorsons Kirke kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.30, og koncerten varer knap 1,5 time. 

Julekoncerten den 11. december i Brorsons Kirke kl 15.30. Dørene åbner kl 15.00, og koncerten varer knap 1,5 time. 

Der er ikke faste pladser, så kom i god tid. Vi sælger kun så mange billetter, som der er siddepladser til – husk, at man også kan sidde oppe på balkonen.

Vi glæder os til at synge med og for dig!
Gospel Unlimited

Arrangør

Lokation

Brorson's Church Brorson's Church, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .