spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gospel Unlimited Julekoncert

Afholdt event

Gospel Unlimited Julekoncert

Fra DKK 130,00

Sted

Flere tidsrum

7 december 2023 - 14 december 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Udsolgt 


Kom med til et brag af en fest, når Gospel Unlimited inviterer til den årlige julekoncert. Temaet i år er grøn jul. Vi fletter omtanke og klimaansvarlighed ind i vores julehjerter og fylder dem med varme toner og kærlighed. Du slipper selvfølgelig ikke for selv at synge lidt, men det meste af koncerten kan du læne dig tilbage og nyde showet.

Gospel Unlimited ledes af korleder Kristine Bjørnbak. Bandet består af Jakob Alsbirk (klaver), Kim Thomsen (trommer), Maciej Szymczynski (bas) og en ekstra gæstestjerne: Tira Skamby på percussion. De 45 dygtige sangere inkl. spændende solister funkler som altid, og det hele skal du opleve i Brorsons Kirkes smukke rammer med flot lys og lyd.

Dørene åbner 18.30, koncerten starter kl. 19 – der er ikke faste pladser, så kom i god tid. Efter koncerten kan du købe gløgg og æbleskiver i krypten under kirken – også her gør vi det lidt anderledes i år, så glæd dig til en rigtig god oplevelse.


Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .