GOSPEL WORKSHOP - AVANCERET SANGTEKNIK

30 nov 2019 kl. 10:00 - 17:00

Strandmarkskirken, Strandmarksvej 38, 2650 Hvidovre

En hel dags gospelworkshop med glæde og et nyt niveau af nørderi og stemmetekniske redskaber!

Denne gospelworkshop er for sangere, der kender til Komplet Sangteknik, men som gerne vil arbejde med et højere niveau, en grundigere træning og en mere avanceret forståelse af sangteknik. Har man ikke deltaget i sangteknikworkshops før, bør man vælge workshoppen "Sangteknik I Praksis" lørdag d. 2/11, som er mere grundlæggende.

Denne workshop er oplagt for alle sangere, som vil forbedre sit instrument. Vi arbejder med at få optrænet sundere vaner til at synge mere nuanceret, med mere udholdenhed, større dynamik og med mere kontrolforståelse 

Underviser Claes Wegener er en af Danmarks mest erfarne gospeldirigenter og har specialiseret sig i at bruge sangteknik til at udvikle solister og korsangere på alle niveauer. Claes har de sidste 20 år undervist en lang række kor, på konservatorier og har siden 2005 undervist for stemmeforskeren Cathrine Sadolin på Complete Vocal Institute, som er den internationale sangskole for Komplet Sangteknik.

Workshoppen afholdes i Strandmarkskirken (Strandmarksvej 38, 2650 Hvidovre).

Dørene åbnes kl 9:30 og undervisningen starter kl 10. Der vil være en en frokostpause, hvor man kan nyde medbragt mad eller købe ind i det nærliggende center.