spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Gospelfestival 2023 i Sønderborg

Afholdt event

Gospelfestival 2023 i Sønderborg

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

29 sep 2023 kl. 17:00 - 01 okt 2023 kl. 15:00

Beskrivelse

Gospelfællesskabet Sønderborg inviterer igen i år til Gospelfestival med to dygtige instruktører - Jnr. Robinson og Ruth Waldron og med Steffen Bay ved klaveret! I løbet af weekenden bliver vi ligeledes bakket op af trommeslager og bassist. 

Programmet for workshoppen: 

Fredag 

17.00 - 18.00: Tjek ind

18.00 - 21.00: Workshop

21.00 - 22.00: Gospelcafé

Lørdag

10.00 - 17.30: Workshop med indlagte pauser til mad, kaffe m.m

18.00 - 19.00: Aftensmad og hygge

19.00 - 21.00: Gospelcafé

Søndag

10.00 - 12.00: Gennemsyngning m. band

12.00 - 13.00: Sandwich og klargøring

13.00 - 14.30: Gospelcelebration 

14.30 - 15.00: Tak for i dag

Overnatning

Der findes utrolig mange gode overnatningsmuligheder i Sønderborg - både vandrehjem, hoteller m.m. Vi har også en række korsangere fra Gospelfællesskabet Sønderborg, der tilbyder privat overnatning (inkl. morgenmad) - kontakt os på gospel@sonderborgfrikirke.dk hvis du vil høre mere om dette og på listen over dem, der gerne vil benytte sig af dette tilbud. Vi glæder os til at byde jer velkomne i Sønderborg!


I workshopbilletten er følgende inkluderet: 

Undervisning hele weekenden, tekster, en vandflaske, kaffe/the og kage i løbet af hele weekenden. 


I spisebilletten er følgende inkluderet: 

Der er sandwich lørdag og søndag, samt aftensmad lørdag med i prisen. (vær opmærksom på - der er ikke mulighed for at benytte køleskab til eget medbragt mad)

Lokation

Gospelfællesskabet Sønderborg Gospelfællesskabet Sønderborg, Damgade 94, 6400 Sønderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .