eventet sluttede

Gospelworkshop ved Janne Wind & SoulSingers, Odense

DKK 99,00 - DKK 150,00

Dato

30 jan 2016 kl. 10:30 - 17:00

Beskrivelse

"Do you wanna be happy" spørger Kirk Franklin i sit nyeste gospelhit. Vi ved helt ind i hjertet, at vi bliver glade i låget, når vi synger gospel sammen. Selv i januar, hvor alt formentlig er koldt, vådt og mørkt. Vi inviterer derfor til en intens, sjov og hyggelig workshopdag i Bykirken, Odense med gospelworkshop under ledelse af korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno. Der er tjek-ind fra kl. 10.00 og dagen afsluttes med en gospelgudstjeneste ved Bykirkens præst Gideon (gratis entre) kl. 16.00 hvor workshopkoret optræder. Vi skal blandt andet synge lækre numre af Kirk Franklin, Donnie McClurkin, MaryMary og Richard Smallwood - og der bliver høj energi og stor lyd! Man kan sagtens deltage, selvom man ikke er trænet korsanger, så tag naboen, kollegaen, din søster eller bror under armen og få en god oplevelse.

Det er gospelkoret SoulSingers, der er værter ved workshoppen og vi sørger også for en stor café med kaffe/te/vand, frokostboller med pålæg og kage til eftermiddag. Al overskud fra dagen går til korets kommende tour til Island, foråret 2016.

Synger du i kor i Odense? Skriv til Janne@jannewind.dk, så får jeres kor en særlig grupperabat. Er du med i det 300 mand store gymnasiegospelkor til koncerten med Odense Symfoniorkester? Skriv til Janne@jannewind.dk så får også I en særlig rabat.

Læs mere om koret på SoulSingers.dk

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .