Goss i Mols Bjerge

Elbjergvej 13, 8420 Knebel
16 okt 2021 kl. 20:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 190,00
Billetter DKK 190,00

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme –en rejse, der startede i 2017 og som sidenhen har budt på udsolgte koncerter og optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Rejsen fortsætter i 2021, hvor forårstouren ’Group Therapy Tour’ tager Goss rundt til 7 af landets største byer - og også til smukke Sølballegaard i Nationalpark Mols Bjerge.  

Om Goss

Da Goss udgav sit debutalbum ’Group Therapy’ i oktober i år, var det på mange måder som om, at Mads Damsgaard Kristensen (tidl. Reptile Youth) havde fundet hjem – hjem til sit musikalske tilhørssted, der kombinerer det organiske med det digitale, og som på magisk vis formår at blende følelser af nostalgi og fremtid. Goss har fortryllet både fans og anmeldere landet over. Sidstnævnte har kvitteret med topanmeldelser. 

Goss beviser, hvorfor musik i høj grad skal opleves live. Soundvenue gav hans udsolgte novemberkoncert i Amager Bio 5 stjerner med ordene ”Goss demonstrede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio”. Der er ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss indtager den intime scene på Sølballegaard d. 20. marts.

Sølballegaard er med sin beliggenhed midt i Nationalpark Mols Bjerges rå natur et helt unikt spillested, hvor det stærkt begrænsede antal gæster kommer tæt på artisterne, og hvor de storslåede omgivelser uundgåeligt bliver en del af oplevelsen. 

Anmelderne siger...:

”Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark” (Soundvenue, 5 hjerter til ’Group Therapy’)

”Goss er overbevisende som både Fomo-plaget mand, eftertænksom romantiker, og den ensomme storby, cowboy, der kun lige holder sig selv oppe ved hjælp af slidstærke melodier i olietøndens bålskær. Sådan lyder en musiker, der efter eksperimenter og EP’er er ankommet til sin destination” (Politiken, 5 hjerter til ’Group Therapy)

COVID-19

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  1. Blive hjemme, hvis du har symptomer
  2. Holde afstand til andre
  3. Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke