Goss // RUST

Goss // RUST

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

10 maj 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

GOSS

Nærværende og velskrevne sange fra fænomenal live-performer.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 195

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


Goss debuterede i 2016 med singlen ”I Want To Know?????”, og i 2017 udkom hans debut EP 'Healthcare', der fik international anerkendelse af bl.a. BBC Radio 1, The Line of Best Fit og CLASH. Siden er det blevet til endnu en EP, et debutalbum – begge anmelderroste - og en europæisk support tour for Mura Masa samt liveshows på blandt andet Roskilde Festival og Heartland Festival.

Senest har Goss udgivet singlerne ”Mad Man” (P3’s Uundgåelige), ”Adrenaline”, ”Ocean” og "Blue” ft. Mercedess, som alle er at finde på det nye album 'I Feel Like Planet Earth'. Et album, der udkom 25. februar sidste år og drager paralleller mellem hans eget liv og planeten jorden.

Goss er i øjeblikket aktuel i DR-dokumentaren 'Besat af en drøm', der dykker ned i musikerens drøm om det helt store gennembrud og hvor langt, han skal gå, for at få denne opfyldt.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .