spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Gourmet Aperol Skydinner på ROOFTOP i Aarhus

Afholdt event

Gourmet Aperol Skydinner på ROOFTOP i Aarhus

Fra DKK 595,00

Sted

Flere tidsrum

24 august 2023 - 25 august 2023

Beskrivelse

Kom og få en unik social-dinner oplevelse på Salling ROOFTOP i Aarhus. Spis din middag under åben himmel med panoramaudsigt over byen. Middagen byder på en eksklusiv 3-retters gourmetmenu. Dertil serveres Aperol Aperitif, Italiensk vin og Aperol dessert cocktail.

Prisen er 595 kr. per kuvert, inklusiv en Aperol aperitif.
Der er begrænset antal pladser til eventet.

Du kan købe billetter til følgende datoer:
Den 24. august kl. 17.30-20.00.
Den 25. august kl. 17.30-20.00.

Aftenens Menu

Laksetatar i duet med flamberet jomfruhummer
Laksetatar - flamberet jomfruhummer - græskar mayo samt syltede – græskarkerner - orange blomkål tuiles - lakse rogn.

Kalvefilet i gulerods kram
Kalvefilet svøbt i gulerødder - rehydreret gulerod samt mini gulerod med top - orange tomater coulis - tuiles drysset med gulerods støv og gulerods jus.

Spongecake Aperol med passion
Aperol glaseret sponge cake - råsyltede havtorn - passionsfrugt gelé - sharon mousse - appelsin tuiles - havtorn sorbet.

Arrangør

Salling i Aarhus og Aalborg er et stormagasin med stor fokus på god service og at skabe den bedste helhedsoplevelse for kunden. 


På toppen af Salling i både Aarhus og Aalborg kan du besøge vores unikke Salling ROOFTOP med den bedste udsigt over byen.
Du finder både restaurant, caféområde og bar med lækre serveringer samt en tribune og sceneområde, hvor der i løbet af året bliver afholdt spændende events og koncerter.

På Salling ROOFTOP har vi både mulighed for at afholde events udenfor, og indenfor. Du kan altid se på den pågældende event hvor det finder sted.

Lokation

Salling ROOFTOP, Søndergade 27, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .