Gourmetmad for alle – Simpel velsmag af lokale råvarer

26 okt 2016 kl. 17:00 - 22:00

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing



Kurset afholdes med en kok fra Oreby Kro - Indehaver Rasmus Elver el. Køkkenchef Thomas

Få indblik i hvordan du ved simpel håndtering af gode råvare, kan lave et yderst velsmagende festmåltid. Sammen vil vi lave retter der kan bruges til hverdag, men også gå i dybden med fest mad, og se hvordan man kan gøre ekstra meget ud af maden, ved få justeringer af et såkaldt standard hverdagsmåltid.

Gourmetmad behøver dermed ikke være dybt kompliceret, det handler om at tage afsæt i god gedigen hverdagsmad, og tilføre det detaljer som er lette at lære. Undervejs i madlavningen får du indsigt i forskellige køkkenteknikker og tricks, som vil berige din madlavning helt generelt. Sammen nyder vi en skøn middag som afslutning på kurset.

Hvad lærer du?

Håndtering af diverse grøntsager

Tilberedning af udvalgte kødstykker

Opbygning af fonder

Teori om stegning

Teori om braisering

Vigtigheden af smør, vin og fløde i køkkenet

Teori omkring opbyggelse af smag og undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som emulgering af saucer, stegeteknikker og karamellisering.

Hvad får du?

  • En super dejlig gourmetmiddag
  • Omsorg fra værtinden, så du kan koncentrere dig om det vigtige at lave mad
  • Opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken

Billet

Salg lukket