spring til hovedindhold

Grænseløs / Partoutkort til festivalen

Grænseløs / Partoutkort til festivalen

Fra DKK 350,00

Beskrivelse

Partourkort til alle koncerter på Grænseløs festival: 

KONCERT #1: Nye retninger
Fredag 12. august, kl. 19:30, Musikhuset København


KONCERT #2: Verden af i går
Søndag 14. august, kl. 16:00, Sorgenfri Kirke


KONCERT #3 Folkemusik og fællessang
Søndag 11. september, kl. 15:00 Musikhuset København


KONCERT #4 Den evige strygekvartet
Søndag 2. oktober kl. 15:00 Musikhuset København:


KONCERT #5 Den klanglige mangfoldighed
Mandag d. 14. november kl. 19:30 Musikhuset København


///

Grænseløs festival


Ungarn møder Danmark: Musikalske strømninger på tværs af Europa

Grænseløs er en festival om de fornyende musikalske strømninger i tiden op mod første verdenskrig og tiden efter, med udgangspunkt i Carl Nielsens og Béla Bartóks virke fra hver deres del af verden.

Et musikalsk tværsnit i en verden, hvor stærke politiske kræfter vedholdende insisterede på at gøre verden mere grænsefast, men hvor de kunstneriske strømninger lige så insisterende gav et billede af en verden der blev mere og mere grænseløs.


Grænseløs festival strækker sig over fem koncerter d. 12. august, 14. august, 11. september, 2. oktober. Nørmere dato følger for sidste koncert i november. Der er  mulighed for at købe partoutkort til alle fem koncerter for 350 kr.. Læs mere om festivalen grænseløs på www.carlnielsen.nu.

Festivalen er støttet af Statens kunstfond – william Demant fonden – Augustinus Fonden – Knud Højgaards Fond – Carl Nielsen og Anne Marie Carl–Nielsens Legat.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på