Grænseløs strik: Workshop med Mette Larsen

DKK 300,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 12:30 - 15:30

Beskrivelse

Strikkerevolutionen er skudt i gang! 

Hvis du vil være en af de nye strikkerebeller, så har du chancen her, når Mette Larsen afholder grænseløs strikkeworkshop. Det grænseløse strik er opstået efter perioden med Den Store Strikkedyst 2, hvor Mette var med helt til Finalen. Mette siger: "Her gik det op for mig, at strik er mere end pind 3, gråt garn og 8 sider opskrift. Vi trænger til et sceneskift indenfor dansk strik, og det vil jeg gerne være med til at få til at rulle".

På denne workshop vil vi arbejde med at slippe reglerne, som vi ellers bruger, når vi strikker. Egentlig kan der ske hvad som helst, hvis du tør! Vi tænker ud af boksen - både hvad materialer og strikkeredskaber angår. 

Praktisk info: Du skal selv medbringe alle materialer. 

Materialer kan være: forskelligt garn, tørklæder, stof, knapper, bånd, en god saks, rundpinde i forskellige størrelser op til str. 12,15,20 m.m. (Der vil være nogle rundpinde til udlån). Husk, at alt kan bruges og genbruges.

Der vil undervejs blive serveret kaffe og kage.


Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 3.sal, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .