Log ind / Opret

Grænser for Kærlighed

13 jun 2016 kl. 20:00 - 22:00

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København


Kærlighed eksisterer mellem mennesker overalt. Kærlighed er grænseløs og alligevel kan den være forbudt. I denne omgang af Forvandlende Fortællinger stiller vi skarpt på de tusindvis af danskere, der begrænses i at leve med dem de elsker - i Danmark.


I et partnerskab med Ægteskab Uden Grænser inviterer vi dig på Bremen Teater, hvor en række mennesker med vidt forskellige historier giver et unikt indblik i en ofte overset og kompliceret verden. Fælles for dem er, at de har forelsket sig i et menneske, der ikke er dansk. Derfor bestemmer de ikke over deres eget liv, og det har sin pris.


“Noget alle burde opleve! Meget ærligt, intenst, oplysende, rørende og underholdende. Vi fik virkelig en på opleveren, og masser af godt stof til eftertanke. Tak!” - Heidi, Publikum

Henrik Voldborg, den legendariske tv-meteorolog på DR, og hans belgiske kone Anne Marie var i ‘96 med til at stifte Ægteskab Uden Grænser. Deres drøm var, at foreningen kunne sikre danske borgeres ret til frit at vælge deres ægtefælle og bo sammen i Danmark uanset ægtefællens nationalitet. I dag, 20 år senere, er lovgivningen mere stram og omfattende end nogensinde før.

Denne aften er et kig ind i en verden, hvor mennesker ikke tager deres frihed for givet. Du vil høre fortællingerne om det første møde, forelskelsen, de danske børn i Sverige, savnede bedsteforældre, svigt, tunge sagsmapper, frustrationer og om den lovgivning, der enten styrker kærligheden eller ødelægger den for altid. Denne aften handler om frihed til kærlighed.

“Jeg er stadig blown away over arrangementet. Det var en øjenåbner, meget rørende og samtidigt utroligt humoristisk. Kæmpe like!” - Helena, Publikum

Læs mere om Ægteskab Uden Grænser og Forvandlende Fortællinger.

OBS: Dørene åbner kl. 19:30.
Ved køb af vores billetter og kursuspladser vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen, men det håber vi ikke, at du gør.

Standard

Salg lukket


Studerende

Salg lukket