spring til hovedindhold

Grand opening af BALLADEN

Grand opening af BALLADEN

Fra Gratis

Sted

Dato

01 jun 2024 kl. 14:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Du er inviteret til vores længe ventede GRAND OPENING af Østermaries nye kulturhus/spillested/forsamlingshus "BALLADEN".


KL. 14:00 GRISBAS BAR ÅBNES

KL. 14:10 TALE V. BORGMESTER JACOB TRØST M.M.

KL. 14:20 BALLADEN ÅBNES

KL. 15:00 KONCERT - RAA

KL. 16:00 KONCERT - ??

KL. 17:45 TAK FOR DENNE GANG


Der er en gratis øl til de først 50 gæster.

Der er begrænset antal pladser til eventet, men med denne billet i hånden er du garanteret indgang. Blot husk at vær på Kjøllergaard kl. 14:00 når porten åbner.

Arrangør


En kreativ hub i Østermarie på Bornholm.

Kjøllergaard er et samlingspunkt og levende værksted for kreative og kunstneriske sjæle indenfor en række forskellige fagområder.

Det nedlagte landbrug Kjøllergaard er i fuld gang med at blive omdannet til et kultur-paradis med musik, litteratur, film, tv, kunst, mad og arkitektur.

Kjøllergaard er et kunstnerisk mekka for både lokale, professionelle, frivillige og internationale kreative sjæle.

Her er bl.a. Østpaa Festival, Østersø Sonics, North Creative Academy og meget mere.

Læs mere på www.kjollergaard.dk

Lokation

Kjøllergaard, Lyrsbyvej 32, 3751 Østermarie

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder