Granolas Brevkasse med Mads Steffensen, Hella Joof, Uffe Buchard og Signe Lindkvist

26 maj 2020 kl. 18:00 - 20:00

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

Intet spørgsmål er for privat, når Granola inviterer ind til brevkasse med Mads Steffensen og team.

Mød Mads og Brevkassen. I starten af aftenen samler vi alle dine dilemmaer, dramaer og uløselige kærlighedstrekanter ind og efter middagen tager vores udvalgte brevkasseredaktører sig kærligt af dem alle. Få svar på livets store spørgsmål når Granola endnu engang slår dørene op til salon.


Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.


Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter her på billetto.dk eller i baren.

Kærlig hilsen Granola