Gratis åbent foredrag - Ledelse med glæde (København)

eventet sluttede

Gratis åbent foredrag - Ledelse med glæde (København)

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

06 apr 2017 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

Undersøgelser viser meget tydeligt, at lederens adfærd er afgørende for arbejdsglæden. Gode ledere motiverer deres medarbejdere, giver dem energi og skaber en arbejdsglæde, der får medarbejderne til at gå den ekstra mil for kunden og for arbejdspladsen. Dårligere ledere derimod skaber frustration og stress.

Vi tror på, at der er en spirende ledelsesstil på vej - en der fokuserer mere på at gøre hvad der er godt for medarbejdere og kunder, end på kortsigtede gevinster. En form for lederskab, der har glæde i centrum.

Dette gratis åbne foredrag er for ledere der gerne vil vide mere om:

Hvad betyder ledelse med glæde? Hvordan gør du det i praksis?
Hvordan kan ledere selv bevare arbejdsglæden i deres karriere?
Hvad er gode eksempler på glade ledere?
Kan det tænkes at glade ledere i sidste ende skabe bedre resultater end traditionelle ledere?

Dato og tid: Torsdag den 6. april 2017 kl. 15.30 - 17:00
Adresse: DARE2mansion - "Garagen", Vermundsgade 13, 2100 København Ø
Pris: Gratis

Arrangementet er gratis, og det er en god ide at tilmelde dig i en fart – pladserne plejer at ryge hurtigt. Da der stor efterspørgsel på de gratis pladser, beder vi om navn og mailadresse på alle deltagere. Hvis der skulle vise sig at være alt optaget, er der mulighed for at komme på venteliste.

Foredrag ved Arbejdsglæde nu.

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

Lokation

Dare2mansion ApS, Vermundsgade 13, "Garagen", 2100 København Ø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .