Gratis Demo - Hypnose som terapi og underholdning (show)

17 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Akacietorvet 3, 3520 Farum, Danmark, Akacietorvet 3, 3520 FarumOnsdag d. 17. oktober kl. 19-21 (21.30) er jeg hypnotisør, hypnoterapeut, coach og mentalist Stephanie Bergquist klar i mine lokaler i Farum, hvor jeg laver demo af hypnose som hhv. terapi og underholdning. Derudover afsluttes aftenen med lidt fra mentalismens forunderlige verden - en verden af illusioner og forundring. Der hvor du står tilbage med spørgsmålet.....hvordan?

Velkommen til demonstration af hypnose og hypnose. Hypnose er i bund og grund kun en ting, men kan bruges i forskellige sammenhænge og med forskelligt formål - Jeg arbejder både med hypnose som terapi og med hypnose som ren underholdning, hvilket er 2 helt forskellige måder at arbejde på.

På denne aften vil du få et indblik i, hvad hypnose er, og at sind og krop måske hænger meget mere sammen end du tror. Du vil på både sjov, underholdende og terapeutisk vis opleve, hvordan sind og krop påvirker hinanden gensidigt, og hvordan hypnose på kort tid kan skabe positive forandringer i måske dit liv.

Aftenen vil være en kombination af information omkring hypnose,  øvelser til publikum og demo af både terapi og show, som er hypnose med to forskellige formål.

Det er jo aldrig helt til at vide, hvor man kommer hen sådan en aften, men jeg kan garantere, at du vil få nogle aha-oplevelser med dig hjem.

Det er gratis at deltage, og reservation af plads kan ske her på på billetto.dk. Vel mødt til en sjov, informativ og måske anderledes spændende og sjov aften.

På hjemmesiden www.sb-hypnose.dk kan du læse, hvad publikum sagde efter sidste demo, og der ligger video af såvel terapi og den lidt mere underholdende del af hypnosen (show)

Du kan læse også læse mere om hvem jeg er på www.sb-hypnose.dk

Jeg hedder Stephanie Bergquist har arbejdet med behandling og terapi siden 90´erne og har mange uddannelser og kompetencer, men hypnosen er for mig helt speciel, fordi den hypnose er en behandlingsform, der på hurtig og
behagelig vis skaber positiv forandring i dit liv - her og nu. Igennem hypnose kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på ofte meget få behandlinger, og uden at du behøver at genopleve dårlige oplevelser igen og igen.

Gratis

Salg lukket