Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gratis foredrag om arv og testamente på Danhostel Rødding centret den 21 september kl. 18:00

Afholdt event

Gratis foredrag om arv og testamente på Danhostel Rødding centret den 21 september kl. 18:00

Fra Gratis

Sted

Dato

21 sep 2023 kl. 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vil du vide, hvordan du kan sikre, at arven bliver fordelt, som du ønsker? Og hvad du skal være særlig opmærksom på, når du opretter et testamente? Så kom med til vores gratis foredrag om arv og testamente, samtidigt med at vi byder på en lækker middag og du bliv klogere på arveloven og får svar på alle dine spørgsmål.

Alle foredragsholdere fra Jura danmark er færdiguddannet jurister eller advokater.

Arrangør

Hos Jura danmark er alle uddannede jurister, der alle fungerer som selvstændige partnere under Jura danmark. Dette sikrer, at hver jurist er ansvarlig for en sag fra start til slut, og at du som klient får en direkte kontaktperson hver gang, du har brug for rådgivning.

Det betyder også, at du altid er sikret kvalificeret rådgivning, og at dine dokumenter ikke udarbejdes af u-uddannede rådgivere eller studerende.

Jura danmark blev grundlagt med en vision om at levere juridisk rådgivning på en mere personlig og overskuelig måde, fjern fra de traditionelle timepriser, der ofte medfører uforudsete omkostninger. I en branche, der længe har manglet gennemsigtighed, hvor man sjældent ved, hvad man faktisk betaler for, og hvor serviceniveauet har været faldende, mente vi, at det var tid til at tænke nyt og ud af boksen.

Ved at samle en bred vifte af kompetencer blandt vores jurister er vi i stand til at tilbyde rådgivning inden for flere forskellige områder. Vi sørger for løbende efteruddannelse af alle vores jurister og rådgivere og stiller vores systemer til rådighed, samtidig med at vi tilbyder kundeservice af høj kvalitet.

Lokation

Danhostel Rødding centret, Søndergyden 15, 6630 Rødding

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .