Gratis foredrag: Tarme og tabuer

29 okt 2018 kl. 19:00 - 20:30

Jens Kofods Gade 1, 1268 København

Gratis foredrag: Tarme og tabuer

Har du taget stilling til dine tarmes velbefindende i dag? Måske ikke, for vores fordøjelse er et af de sidste store tabuer, vi kvinder har tilbage – og netop derfor skal vi tale om det!

Sammen med Husk Mavebalance – et nyt og spændende kosttilskud, som kombinerer fibre fra loppefrøskaller med mælkesyrebakterier og inulin - inviterer Julia til foredrag om Tarme og Tabuer. 

Janne Lundin, farmakonom og kosttilskudsekspert fra Orkla Care, der står bag Husk, vil lægge ud med at fortælle os om de forjættede tarme, og hvorfor vi netop skal interessere os for vores fordøjelse. 

Herefter tager Julia Lahme fat i tabuerne - for er der overhovedet flere tabuer tilbage i kvindelivet? Er vi ikke ved at nå dertil, hvor vi kan tale om alt? Julia Lahme undersøger, hvad et tabu er, hvor de ligger i dag, og hvordan de påvirker os. Vi kommer samtidig til at se nærmere på, hvad vi kan gøre for at punktere tabuer og ganske simpelt leve sjovere, mere ærligt og uden at holde os selv - eller andre - alt for meget tilbage. 

Der vil være goodiebags og en forfriskning til alle. 

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Da vi gerne vil have et fyldt lokale, takseres udeblivelse med en efterfølgende faktura på 100 kr. 

Arrangementet finder sted mandag den 29. oktober klokken 19.00-20.30. 

Dørene åbnes klokken 18.45. 

Hos Lahme Kommunikation, Jens Kofods Gade 1 st tv, 1268 Kbh K. 

Billet

Salg lukket