eventet sluttede

Gratis forumteater. Dit rum, mit rum, vores rum.

Gratis

Dato

27 okt 2013 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

OBS. Der er billetter til begge forestillinger søndag d. 27. Hvis du har problemer med billetto booking. Bare duk op.

En interaktiv forestilling om danskernes berøringsangst i det offentlige rum - sat på spidsen!

“Teater som jeg aldrig har oplevet det før. Jeg så det udrette små mirakler i vores allesammens hoveder.” *****
“Flot fordomsforløsende teater i øjenhøjde med virkeligheden! Jeg gik glad hjem fra forestillingen, fordi jeg oplevede jeg havde været med til at løse en af hverdagens gordiske knuder.”

Hvornår, hvordan og hvorfor blander du dig, når du har rollen som vidne i hverdagens dramaer i det offentlige rum?

Det sikreste er selvfølgelig at gå i en lang bue uden om alle konfrontationer, men nogen gange kan man spørge sig selv:“Hvor ligeglad gider jeg være og stadigvæk være her?”

Forestillingen er gratis at deltage i.
Inviter din oldemor, ukendte nabo og nye tyrkiske kollega med til forumteater, hvor publikums idéer og tanker er det der skaber forandringen i spillet, og hvor I selv kan gå på scenen og ændre handlingen til det bedre.

Et lynkursus i aktivt medborgerskab og en unik chance for at deltage i dialogen om det største rum i DK, på en måde du aldrig har oplevet før.

NB: Minimumsalder 13 år.

Medvirkende:

Instruktør og spilleder: Birthe Blåbjerg Jakobsen. Skuespillere: Amira Jasmina Shalaby Jensen, Rene Wormark, Søren Møller Pedersen. Grafisk design/scenografi: Ida Bergkvist og Maria Lira. Dramatiker: Zaki Youssef. Lyd: Rune Werner

Projektet er støttet af Hotspot Ydre Nørrebro, Nørrebro Lokaludvalg, 2200Kultur, Vibo, AAB og Lejerbo Boligselskab.

Arrangør

Teater Prisme er en scenekunstnerisk bevidsthedspraksis. Hvor virkeligheden møder publikums drømme. Og en ny cirkulær verden kommer til syne. Hjertelighed som løftestang. Humor som dåseåbner. Krop som anker.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .