Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gratis infomøde om nyt forum for ledere og personligt lederskab

Afholdt event

Gratis infomøde om nyt forum for ledere og personligt lederskab

Fra Gratis

Sted

Dato

10 jan 2019 kl. 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til denne aften, hvor du bliver klogere på, hvordan du kan blive gentændt, inspireret og stå stærkt i dit lederskab. 


Det nye refleksionsforum Sjælssnaps er for ledere, specialister og virksomhedsejere, der ønsker tid til eftertanke for at styrke deres personlige lederskab.  

Få en smagsprøve på forummets emner og mærk, hvordan det er at inspireres af Cecilie Gredal og hvad det vil kunne betyde for dig at deltage. 

Du vil desuden høre om lederudviklingsprogrammet, møde en tidligere deltager og få svar på dine spørgsmål.

Tag gerne andre med, men tilmeld dem her, så der er te, kaffe, snacks og stole nok til alle.  


Jeg ser frem til at møde dig torsdag d. 10/1-2019 kl. 18.30-20.30 i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A i baghuset på Frederiksberg.


Afbud værdsættes, så andre kan få glæde af din plads.

Ønsker du at læse mere om Refleksionsrummet Sjælssnaps, så finder du mere info her>>>

Arrangør

Cecilie Gredal er key-note speaker, ledelsesaktivist, rågiver og udvikler af ledere - der VIL noget væsentligt, samt en visionær og kærlig ildsjæl.
Gennem 27 år har Cecilie arbejdet med læring og udvikling, været leder i 10, og de sidste 9 år har hun gennem sin virksomhed hjulpet ledere på alle niveauer med at løfte deres bevidsthed, så de med større lethed kan lykkes med at lede i en balance mellem indre og ydre, hoved og hjerte, maskulin og feminin, natur og kultur baseret på deres talenter, formål og essens. 

Lokation

Sofias Hus, Baghuset Sofias Hus, Baghuset, Godthåbsvej 6A, Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .