Gratis introaften om Visionkeeperuddannelsen

eventet sluttede

Gratis introaften om Visionkeeperuddannelsen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

07 jan 2020 kl. 17:30 - 19:30

Beskrivelse

Vil du lære at rådgive andre, så de bruger deres fulde potentiale?

Ønsker du at blive klogere på dit særlige potentiale og vil du blive ekspert i holde visionen for at andre kan udvikle sig, og støtte dem på vejen til deres mål? Så er du visionkeeper!

Uddannelsen henvender sig til professionelle, der ønsker at udvikle deres faglige ekspertise indenfor talenter og anvende talenttest, som en del af deres rådgivning eller ledelse, hvad end det er som selvstændig eller på en arbejdsplads i den offentlige eller private sektor. 

Vil du gerne kunne hjælpe dine medarbejdere, kollegaer eller kunder med at skabe en meningsfuld karriere, hvor de bruger sig selv på den bedste måde. Til gavn for dem selv - og den virksomhed de arbejder for?

God ledelse forudsætter, at du kender dig selv som leder. Og kræver at du kender dine medarbejdere. Når du forstår dine medarbejderes talenter og kender deres genizone har du en dyb indsigt i hvordan deres hjerne fungerer og forstår hvad der der skal til for at de opnår ægte succes. 

Vi ved fra forskningen at 69% af medarbejderens engagement er direkte knyttet til nærmeste leder. Som visionkeeper, lærer du hvordan du udvikler og rykker dine medarbejdere.

På visionkeeper uddannelsen arbejder du med dig selv – så lærer din egen genizone at kende og forstår, hvordan du leder dig selv bedst.

Du lærer også, hvordan du bruger værktøjerne både privat og professionelt sammen med andre. 

UDDANNELSEN TIL VISIONKEEPER ER FOR DIG:

Der gerne vil uddanne dig til ekspert i egen og andres genizone. Og samtidig gøre en kæmpe forskel ved at rådgive andre til en meningsfuld karriere og professionel succes.
Vil være en dygtig rådgiver for, at andre mennesker kan udnytte deres talenter, erfaring og samlede genizone samt skabe konkrete og meningsfulde resultater.
Brænder for at rådgive andre til, hvordan de kan bruge deres evner, erfaring og talenter balanceret og passioneret i et stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv.
Vil styrke dit fundament i at støtte, guide og rådgive ledere og medarbejdere til at skabe ekstraordinære resultater.
Ønsker en fagligt velfunderet, professionel og effektiv metode til arbejde med styrkebaseret coaching og styrkebaseret ledelse.
Vil starte eller udvide egen virksomhed, hvor du lærer at lave forretning på det, du er bedst til og leve i harmoni med dine egne ressourcer
Vil booste din HR-karriere eller styrke din lederprofil
Er ambitiøs og søgende i forhold til din egen udvikling dig selv, og hvordan du sætter dine talenter og faglighed i spil på et nyt niveau.

Kom med på vores GRATIS infomøde den 7 januar, og bliv klogere på hvordan du kan bruge uddannelsen til at skabe det arbejdsliv, der allerbedst for dig!

Det er gratis at deltage, og du har altid mulighed for at aflyse, men tilmelding er påkrævet. Vi glæder os til at se dig!

Lokation

Talents Unlimited Talents Unlimited, Nymøllevej 50, 2800 Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .