Gratis introaften om Visionkeeperuddannelsen

09 jan 2020 kl. 17:30 - 19:30

Talents Unlimited, Nymøllevej 50, 2800 Lyngby

Vil du lære at rådgive andre, så de bruger deres fulde potentiale?

Ønsker du at blive klogere på dit særlige potentiale og vil du blive ekspert i holde visionen for at andre kan udvikle sig, og støtte dem på vejen til deres mål?

God ledelse forudsætter, at du kender dig selv som leder. Og kræver at du kender dine medarbejdere. Når du forstår dine medarbejderes deres talenter og kender deres genizone har du en dyb indsigt i hvordan deres hjerne fungerer og forstår hvad der der skal til for at de opnår ægte succes. 

Vi ved fra forskningen at 69% af medarbejderens engagement er direkte knyttet til nærmeste leder. Som visionkeeper, lærer du hvordan du udvikler og rykker dine medarbejdere.

På visionkeeper uddannelsen arbejder du med dig selv – så lærer din egen genizone at kende og forstår, hvordan du leder dig selv bedst.

Du lærer også, hvordan du bruger værktøjerne både privat og professionelt sammen med andre. 

Uddannelsen henvender sig til professionelle, der ønsker at udvikle deres faglige ekspertise indenfor talenter og anvende talenttest, som en del af deres rådgivning eller ledelse, hvad end det er som selvstændig eller på en arbejdsplads i den offentlige eller private sektor. 

Vil du gerne kunne hjælpe dine medarbejdere, kollegaer eller kunder med at skabe en meningsfuld karriere, hvor de bruger sig selv på den bedste måde. Til gavn for dem selv - og den virksomhed de arbejder for?

Så er vision-keeper-uddannelsen noget for dig. 
En visionkeeper, er en professionel rådgiver, der hjælper mennesker til at forstå, hvordan de bruge deres talenter, erfaring og kompetencer balanceret og passioneret i et stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv.

UDDANNELSEN TIL VISIONKEEPER ER FOR DIG:

Der gerne vil uddanne dig til ekspert i egen og andres genizone. Og samtidig gøre en kæmpe forskel ved at rådgive andre til en meningsfuld karriere og professionel succes.
Vil være en dygtig rådgiver for, at andre mennesker kan udnytte deres talenter, erfaring og samlede genizone samt skabe konkrete og meningsfulde resultater.
Brænder for at rådgive andre til, hvordan de kan bruge deres evner, erfaring og talenter balanceret og passioneret i et stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv.
Vil styrke dit fundament i at støtte, guide og rådgive ledere og medarbejdere til at skabe ekstraordinære resultater.
Ønsker en fagligt velfunderet, professionel og effektiv metode til arbejde med styrkebaseret coaching og styrkebaseret ledelse.
Vil starte eller udvide egen virksomhed, hvor du lærer at lave forretning på det, du er bedst til og leve i harmoni med dine egne ressourcer
Vil booste din HR-karriere eller styrke din lederprofil
Er ambitiøs og søgende i forhold til din egen udvikling dig selv, og hvordan du sætter dine talenter og faglighed i spil på et nyt niveau.

Kom med på vores GRATIS infomøde den 8 januar, og bliv klogere på:

Hvad talenter er og hvordan talenttester du professionelt
Metoden til at finde din egen og andres genizone
Hvordan du holder visionen for at et andet mennesker udfolder sit potentiale i praksis

 Du vil også høre om hvordan du kan bruge uddannelsen til at skabe det arbejdsliv, der allerbedst for dig!

Det er gratis at deltage, og du har altid mulighed for at aflyse, men tilmelding er påkrævet. Vi glæder os til at se dig!